Quantcast
Till salu inom: ”

fisher price lära stå giraff säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fisher Price mobil Snurrande mobil i form av Giraff Spelar och snurrar mha batteri avstängbart ljud 100kr Bollkarusell Fisher Price Perfekt att lära sig stå vid och kul att släppa ner bollar i blinkar och spelar en trudelutt när man släpper i bollarna 100kr Baby gym 40kr Finns i Gråbo kan levereras till Arendal, Sollebrunn, Nossebro
Fisher Price - "sit-to-stand" Giraff Rolig giraff som är utmärkt när barnet ska lära sig stå och gå! Stoppa bollar i giraffens mun så spelar den musik och blinkar (går även att trycka på en knapp i pannan på giraffen så den spelar) Medföljer 1 boll (var 3 från början men 2 försvann i flytten) fungerar dock med vilka bollar som helst bara de är i storlek att de går in i giraffens mun :-) (Butikspris 649kr) - Vårt pris är 220kr!
Färgglad giraff som uppmuntrar till både lära sig stå och leka, både ljus och ljud. Snigel som har klotsar som stoppas i snigelnshus med olika färger och former. Telefon som lär med siffror, ljud och ljusformer. mikrofon med olika ljud, ljus och möjlighet att sjunga med. Hund som lär med tal och sång om man klämmer och trycker. Liten båt som är i klotsar som skall byggas ihop. Kan säljas separat men den som köper allt har förtur
En Fisher-Price giraff att lära sig att stå emot Den här giraffen är spännande att leka med för det växande barnet (ca 6-36 månader). Handtag runt bollrampen och handtagsliknande öron gör att barnet kan dra sig upp till stående och på så sätt komma åt att mata giraffen med en av de tre bollarna och belönas med roliga ljudeffekter och små melodier. Leksaken har också snurrande kulor och en knapp som aktiveras av barnet och som spelar upp ljudeffekter och små melodier.
Giraff -Rolig för många åldrar men i första hand en lära stå leksak. Spännande att leka med för det växande barnet. Handtagsliknande öron så barnet kan dra sig upp till stående, mata giraffen med en av de två bollarna belönas med roliga ljudeffekter. snurrande kulor o knapp med små melodier. Nyskick 200:- Fisher Price mask på hjul att dra så rullar bollarna och gör fina mönster 100:- Play 2 learn larv som blinkar o spelar när man trycker upp knapparna 50:- Allt i nyskick- paketpris 300:- för allt!