Quantcast
Till salu inom: ”

fladen marine gummibåt 305 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fladen Gummibåt 305cm x 157cm Uppblåsbar gummibåt från fladen. Den har ett brett användningsområde och kan användas både i söt och saltvatten. Komplett med två platser, ett par ihopfällbara aluminium åror,förvarinsbag och en pump Båten köpte vi för ett par år sedan och den har stått ouppackad tills i somras. Efter att vi provat den under en provtur konstaterade vi att den inte passade oss.
Gummibåt Fladen inkl motorfäste Ett riktigt prisvärt set med gummibåt komplett med fäste, åror och pump. Gummibåten är av flatbottnad modell och tas enkelt med till svårtillgängliga sjöar. Båten har högfrekventsvetsade och tejpade skarvar och garanterar lång hållbarhet. Tack vare dess storlek och vikt kan man använda båten till det mesta, fungerar även utmärkt både i söt och saltvatten. Försedd med 4st olika luftkammare, en i kölen, en i botten samt en i varje sida. Dessutom medföljer även motorfäste, förvaring/bärväska, 2-vägs handpump, 2st uppblåsbara sittkuddar samt 2st aluminium åror. Självklart är den Tüv, GS och CE godkänd. Mått 305x157 cm. Vikt 21kg. Last/bärvikten är totalt 280kg. Vi har möjlighet till delbetalning 3-24 månader. Besök vår butik på nätet www.bactive.se Se hela vårt sortiment av tränings, hälso och fritidsprodukter
Säljer modifierad båt utan motor .(Proscan Marine Polsk tillverkad ) 4 .70 lång Aluminium durk . Så gott som ny ,använd endast 2 gånger . Nya säten som jag har installerat på sittbrädor som är "låsta" (fickor i tuberna som håller dom fast ) både upp och ner , vilket gör att man kan luta sig bakåt utan att behöva stödben . Stödhjul som jag har satt dit så att man kan dra den som en skottkärra . Hopfällbara. Sätter ihop och blåser upp den den på 30-40 minuter . Finns även en tom sittbräda bak vid motorn . Säljer den för att jag fick båtplats . Manual och 2 års försäkring från 2015 05 26 . Åror .Pump .Väska ingår (Inte motorn )
Ny båt i förpackning som ej är öppnad, bilden nedan är ett exempel. Gummibåt 305 Längd: 305 cm Bredd: 157 cm Total vikt: 21 kg Max last: 280 kg Luftsektioner: 2+2 Antal passagerare: 3 vuxna + 1 barn Max motorstyrka: 2.5 Hk Max motorvikt: 22 kg Motorfäste 2-vägs pump aluminiumåror Förvaringsväska Båtmotor ingår ej
Fladen 305 Gummibåt med elmotor, batterier samt tillbehör. Samtliga saker inhandlat under sommaren 2014 och i väldigt bra skick. Som synes på bilderna är båten enkel att rulla ihop och förvara. Den väger så lätt att den enkelt går att bära på. Utmärkt båt för att komma nära de svåråtkomliga fiskepärlorna vid vassen utan att störa fiskarna och naturen. Att ta med sina barn ut på picknick mm. Båten är självklart gjord i förstärkt gummi så varken krokar eller vassa stenar behöver oroa. Verkligen en toppenbåt som enbart säljs för flytt in mot stan. Specifikationer Vikt: 21kg Mått: 305x157cm Inkl: pump, motorfäste, åror, Bärväska Enbart båt med tillbehör 2500kr! 2 st Tudor Marine & Multifit TR350 Dual. 20timmars arbetstid 80Ah 12V 2000kr nypris endast använda 3 gånger. Säljs nu för 1500kr separat Jago 86 lbs elmotor Väldigt smidig elmotor som väger lätt och är helt ljudlös. Panelen på ovansidan visar hur mycket batteri som är kvar på en skala 1-10. Laddas enkelt med en vanlig batteriladdare. Hela paketet med båt och alla tillbehör, motor och batterier 4500kr!