Quantcast
Till salu inom: ”

flerfamiljshus till salu göteborg säljes

Vinterjacka

Göteborg
Wezc luvtröja

Göteborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vill byta min trea endast 17 min från Göteborg central med pendeltåg som går varje kvart. Vån 2 av 2 hiss finns ej Badkar finns Tvättmaskin och torktumlare finns Diskmaskin finns Flerfamiljshus med underbara grannar 300 m från Lindome centrum där alla affärer, skolor m.m finns Fantastiska förbindelser Kanonläge om man vill bo på ett lungt och tryggt ställe i gbg området. Attraktiva lägenheter, låååång väntetid. Sökes 3:a 4:a eller 5:a i Stenungsund.
Bästa Hyresvärd! Vi är en mysig lite familj som behöver ett nytt boende. Jag och min son söker en trea i eller i närheten av Göteborg. Vi är flexibla och kan tänka oss en "vanlig" lägenhet liksom del i hus eller flerfamiljshus. Krav på balkong eller (delad) uteplats. Vi bor idag i en lägenhet vid Östra Sjukhuset, men behöver något större. Vi ser fram emot att höra från er via mail eller telefon. Tack för er tid, Linda & Vincent.
Vi är en liten familj på 3 som i dags läget bor i Göteborg men vill flytta tillbaka till Karlstad. Önskar hyra en 3-4 i Romstad,Strand eller Mariebergs området. Även Kvarnberget skulle funka. Söker gärna flerfamiljshus med trädgård då vi har en dotter på 2 år som gärna leker ute. Allt är av intresse! Vi är flexibla med flyttdatum då sensommar och hela hösten är ok. Hör av er på mail eller telefon! MVH Anna Eriksson
Hyr ut 2 stora, avskilda rum i vår vackra lägenhet under sommaren då vi inte vistas där så mycket. Lägenheten finns i ett flerfamiljshus i ett lugnt, fint villaområde med gångavstånd till Liseberg. Lägenheten är på totalt 96 kvm och belägen på första våningen i ett äldre hus. Trädgård och gratis parkering på gatan. Örgryte stadsdel. Ni hyr rum som inneboende och delar kök och badrum med mig. Förskottshyra och goda referenser önskas. 2-7 sängplatser. Fast pris 1000 kr /dygn oavsett antal personer. Sänglinne o handdukar 100 kr/person.
Omöblerat vindsrum med utsikt i flerfamiljshus. Rummet är utrustat med trinettkök, köksfläkt och mikrovågsugn. Stor garderob. Dusch & WC samt kyl & frys delas med en kvinnlig hyresgäst. Därav endast kvinnliga sökande. Tvättstuga delas med två andra hyresgäster. Egen ingång i huset. Hyran är på 3300kr/mån inkl värme, vatten och el. Bredband via adsl är möjligt men ingår ej i hyran. Inga husdjur. Ej rökare. Endast boende för en person. Inflyttning 1:a januari eller enligt överrenskommelse.