Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistugor till salu göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

OBS! Öppen visning! Söndag, 8 april, kl.14.00-15.00. Välkomna! För mer info/visning ring Katja Petkova: 070-2160998. Kolonistuga nr.156 har en perfekt lösning för dig som drömmer om att pyssla i trädgården och avkoppla ut i naturen. Inglasad altan i södeläge. Kamin i vardagsrum och vedspis i köket. Badrum med minibastu i källaren. Lerjeån & grönområden i närhet. Arrendeavgift 7500 kr/år inkl. sommarvatten. Lerjeheds koloniträdgårdsförening är en skötsam förening, mer om föreningen se på deras hemsida: http://stugby.dinstudio.se/news_1.html
Kolonistuga om 15 kvm med inredning, såsom kök, mikro, frys och kyl (2007) etc. Kommunalt vatten. Förråd finns på 5 kvm. Stugan säljes med inventarier. Tomten på ca 200 kvm. Utgångspris 135000. Ring eller maila för mer info
Har en varmvattenberedare från en kolonistuga över. Den fungerade perfekt när den togs ur bruk men när vi ändå gjorde om badrummet bytte vi ut den. Jag tänkte mig 500 kr för den.
Soffan är 2 m lång, 72 cm djup o 75 cm hög. Den är för stor för kolonistugan o måste bort. Går att sova i, är låg så den får plats under fönster, går nog att göra chabby chick av. Det röda överdraget ingår ej.
Pedantskött kolonistuga med gästhus om ca 37 kvm fördelat på 3 rok med en fantaskiskt botanisk trädgård. Kommunalt sommarvatten och avlopp. WC. Separat dusch. Inredd källare under del av stugan. Entrehall, "lilla rummet", vardagsrum, kök, matplats, passage, dusch, WC och förråd. Källare under del av huset. Dessutom gästhus.