Allt till salu inom "valpar till salu göteborg"

Sortering:
Shihpoo Valpar
Sverige
2 dagar

Shihpoo Valpar Visa liknande

20 000 kr
Blocket.se
25000
Lilla Edet
2 dagar

25000

25 000 kr
Blocket.se
goingar
Göteborg
5 dagar

goingar

22 500 kr
Blocket.se
Cockerpoovalpar
Gnosjö
11 dagar

Cockerpoovalpar

20 000 kr
Blocket.se
pomeranian valp
Göteborg
13 dagar

pomeranian valp Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Cockerpoovalpar
Simrishamn
16 dagar

Cockerpoovalpar

29 000 kr
Blocket.se
Josera MiniJunior - 900 g
Butik

Josera MiniJunior - 900 g

68 kr
NYTT Zooplus SE
Visar sida 1 av 13

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Göteborg

Valpar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi är tre renrasiga pojkar som är födda i December. Vi längtar efter ett eget hem med mycket kärlek och bus. Vi glada och keliga och älskar att busa och ligga ute i vårsolen. Vi lämnar vårat nuvarande hem veterinärbesiktade, vaccinerade och chipmärkta, doldafel försäkrade och med våran favorit leksak, halsband+koppel samt en påse med den mat vi äter här så vi inte ska bli dåliga i magen när vi flyttar. Vi bor just nu i Uppsala men kommer till Göteborg den 27/4, samt ev vid ytterligare ett tillfälle. För mer info samt bilder, ring eller maila. OBS Vi är inte registrerade.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Söta shih-tzu valpar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Vi är tre renrasiga pojkar som är födda den i December. Vi längtar efter ett eget hem med mycket kärlek och bus. Vi glada och keliga och älskar att busa och ligga ute i vårsolen. Vi lämnar vårat nuvarande hem veterinärbesiktade, vaccinerade och chipmärkta och med våran favorit leksak, halsband+koppel samt en påse med den mat vi äter här så vi inte ska bli dåliga i magen när vi flyttar. Vi bor just nu i Uppsala men kommer att finnas i Göteborg den 27/4. OBS Vi är inte registrerade.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Fina blandras

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Tre underbara valparna är ännu ej tingade. Dom är vana vid barn, andra hundar och katter. Mycket sociala, lekglada och helt orädda. Två hanar och en tik ; Tiken är den vilt/brun, de andra är hanar. Vi är födda den 20/8. Föraldra kan träffa både hanen och tiken.pappa är vit , mamma är svart, Valparna är veterinär besiktade, chippade och avmaskade den 14 ENDAST SERIÖSA KÖPARE!!!! Först till kvarn gäller:: jag svarar inte på mail!!! TIKEN ÄR SÅLD!!! SÄLJES BILLIG PGA BARN PÅ VÄGEN!!!
2 200 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Renrasiga Chihuahua valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej Ska nu sälja mina små söta Chihuahua valpar 1 Hane och 4 Tikar som är leveransklar den 30/10-11. Valparna är: Avmaskade Vaccinerade Chippade Veterinärbesiktade Valparna är väldigt socialiserade och livliga. Kommer ha ett bra psyke då mamman och pappan har det Våra valpar är uppfödda i hemmiljö med mycket kärlek. Lite om pappan: Väldigt lekfull, modell för Siba Göteborg, fin stamtavla, lugn och finns tillhands om så önskas. För mer info ring Tack på förhand Mattias 0313228925 / 0739-028925
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Valpar modell liten söker ansvarsfull familj

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Jättesöta blandras valpar, 3,5 månader gamla, 1 hane och 2 honor. De är alla vaccinerade, har mikrochip och pass. Mamman väger endast 5 kg. Willy, Lori och Marie söker familjer som kan erbjuda mycket kärlek De är lekfulla och mysiga och passar utmärkt till en familj med barn. Är ni intresserade, får ni gärna ringa eller mejla för mer information. Vi kan tänka oss att köra dem till sina nya hem. Pris: 3500 Kr. varje valp.
2 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj