Quantcast
Till salu inom

"flintlås säljes"

Butik Surahammar
Igår

Flintlås 3 pipor Pistol

775 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Hobby  ·  Stockholm

Flintlås 3 pipor Pistol

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Flintlås 3 pipor Pistol med Snyggt Örn handtag Piporna är vändbara, originalet gjordes 1800 talet Denna modell har fullt fungerande mekanism. De arbetande delarna fungerar precis som originalet Tillverkad i metall och ett elfenbensliknande material Upphållare ingår Vapen endast för dekoration, går ej att skjuta med. 29cm 1700g Great stuff. Nice price och Fraktfritt vid order över 500 kr Obs! Replikan är enbart avsedda som Samlarobjekt, för visning Reenactment eller som dekoration Licensfria Replikavapen Handla säkert Beställ via faktura Betala om 30 dagar
665 kr
Dagensannonser.se

Flintlås pistol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Behov av renovering. En spricka i stocken vid pipan. Infällda trådar av mässing?. Några har börjat lossna tack vare att stocken har krympt när träet har torkat. Flintan saknas. Vet inte om den är äkta, men den är gammal. Något att ha på väggen? Skickar fler bilder på begäran Jag kan skicka med SchenkerPrivpak (+65kr) men jag vill se pengarna på mitt konto först. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
600 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Norrköping

Antika vapen , flintlås mm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljes i paketpris ej löst vet ej märke eller sådant tyvärr men den som kan vapen ser på korten vad de är för slags vapen , samlarobjekt pris bud !! I första hand mailkontakt tack på förhand OBS dessa är tillverkade före 1890 och ej avsedda för gastät enhetspatron(tillståndsfria enl svensk lag) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Växjö

Flintlås 3 pipor Pistol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Flintlås 3 pipor Pistol med Snyggt Örn handtag Piporna är vändbara, originalet gjordes 1800 talet Denna modell har fullt fungerande mekanism. De arbetande delarna fungerar precis som originalet Tillverkad i metall och ett elfenbensliknande material Upphållare ingår Vapen endast för dekoration, går ej att skjuta med. 29cm 1700gram Obs! Replikan är enbart avsedda som Samlarobjekt, för visning Reenactment eller som dekoration (Licensfria Replikavapen) Handla säkert Beställ via faktura Betala inom 30 dagar
675 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Ronneby

Ronneby gevärsfaktori

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer ett jättefint slaglåsgevär ombyggd från flintlås. Tillverkat av L Blekberg i Ronneby(född i Jönköping) Fint graverad och stocken är i mycket bra skick. Uppe på pipan är namnet M.A Riben graverat,måste vara majoren Mattias Adolf Riben. http://sv.wikipedia.org/wiki/Riben Finns nog inte någon annan bössa kvar i detta skick. Ring vid intresse på nr 0761137395 el 0457/15655 Carl-Gunnar Mailen är lånad.
13 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord