Quantcast
Till salu inom: ”

flintlåsgevär säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

3 st mynningsladdare, licensbefriade, från slutet av 1700-talet och början av 1800-talet. Den ena är en Engelsk "Brown Bess" modell 1768 . från början på 1800-talet kallas de även "subsidegevär". Den andra är förmodligen ett Svenskt militärt vapen, uppgifterna är lite knapphändiga. Den tredje är ett Svenskt flintlåsgevär modell 1815. Fler och bättre bilder kan mejlas på samtliga gevär. Säljes till högstbjudande, utsatt pris är ett absolut minpris, prutare gör sig ej besvär. Säljes pga ändrade förhållanden.
1.Antik, troligen svensk flintlåsgevär.Laddstacke,skruvar till låset,motbleck och stång i själva låset saknas.Alla andra delar originala.Pipa märkt HB(R) WN ovanför kronan och "Ch"under.Längd:142,5cm, kal.ca19mm.Pipans längd:102cm.Låset passar ej (är lite för lång) men stocken rund låset är också lite ändrad någon gång i tiden.Skick som på bilden.Fler bilder finns. 2.Svensk flintlåspistol model 1807 ändrad till slaglås.Längd:48cm.Kal.16-17mm.Hanen saknas. Fler bilder finns. 3.Engelsk(?) tvåpipig slaglås pistol, längd.ca 21cm. kal.10mm. En av hanarna är bruten men "huvudfjädrar" är starka. Bara en hana hackar upp..Fler bilder finns. Ge mig ditt bud.
Detta gevär säljs på auktion 28 nov 18:00 på www.smalandsauktioner.se Flintlåsgevär m1775/1805 Flintlåsgevär från Cristianstad Infanteri. Modell från 1775 men renoverat 1805, (till modell 1791). Orginal flintlås. Mycket bra skick. Geväret säljs på vår realtidsauktion 28 november kl 18.00 på www.smalandsauktioner.se Utgångspris 50 kr. Inget reservationspris! Frakt kan ordnas. Surfa in på www.smalandsauktioner.se och skaffa ett konto redan idag.
Vackert flintlåsgevär från 1700-talet. Har ingen ytterligare information om geväret annat än att det inte är en kopia. Längd 147 cm. Fint skick, självklart använt skick :-)men inga skador, se bilderna. Finns just nu i Norrtälje men kan tas med till Kungsholmen. Kan även levereras till andra delar av Stockholm för motsvarande bensinkostnad. Priset är det som står! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Har ett gammalt flintlåsgevär jag tänkt sälja. Vet ej så mkt om det, köpte de för ca 4år sedan av en vän och tänkte haft det på väggen hemma, men min sambo samtyckte ej. Det ska vara från 1700-talet vad jag hört. Ser ju ut som det är från stenåldern. Är ej i brukbart skick, men blir nog helt ok som dekoration om man putsar upp det lite. Vad jag kan se på det så verkar det vara komplett iaf. dock en aning rostigt. Geväret är 159cm långt. Pris: Ge mig ett bud.