Quantcast
Till salu inom: ”

flytbryggor brygga pontonbrygga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Deton A-350 MAX

Blekinge län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pontonbrygga som byggs enligt kundens önskemål. 2500Kr/m2 för flytbryggor upp till 2,5 meters bredd, inklusive förankringsmaterial (utläggning offereras men bryggan byggs på plats i mån om möjlighet). 3000Kr/m2 för flytbryggor bredare än 2,5 meter men maximalt 80 m2 (större yta än så offereras), inklusive förankringsmaterial (utläggning offereras men bryggan byggs på plats i mån om möjlighet). Bryggan kan, förutom att bara vara en brygga och ett skönt kajdäck, användas som plattform för en sjöstuga/bastu osv eller varför inte en helikopterplatta. Om företaget Byggverksamheten bedrivs genom Renovare som är ägt av Subsea Technology Scandinavia AB. Vi är yrkesdykare i grunden och arbetar i huvudsak som konsulter inom offshore vindkraft och utvecklar produkter för den marknaden. Vi har dock ett förflutet som bland annat bryggbyggare och bryggreparatörer och erbjuder därför dessa tjänster
Pontonbrygga/flytbrygga inkl landgång. Sex meter lång, två meter bred. Landgångsdelen: 4x1 meter. 1000 kr. Löjligt billigt. Hämtpris.
Pontonbrygga av betong med ingjutet flytmaterial Bryggan bestå av 2 sektioner med en total längd på 12 m. Båda bryggorna är vardera 6 m långa och bredd ca 2 m som framgår av bilder har båda sektionerna mindre skador. Säljes för 1:- kr Bryggan finns i Solna vid Stocksund. I befintligt skick fritt mot avhämtning maj månad 2014.
Flytbrygga brygga pontonbrygga av träbetongmodell. 11 x 2.5 m. Finns på norra Värmdö. Bogsering och komplett installation kan utföras.
3st pontonbryggor bortskänkes. 2st 9x2,5m 1st 16x2,5m Bryggorna är i frigolit klädda med betong. Utmärkta till badbryggor, bastuflotte osv. Finns i Billdal