Quantcast
Till salu inom: ”

flytelement till brygga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Flotte som är uppbyggd av flytelement som Schweiziska armen använde till brobygge. Varje element är fabrikstillverkat i plast. Alltså inget underhåll. De är 500*1000cm och kopplas ihop med snabbkoppling. På elementen ligger ett lärkdeck på tryckta reglar. Många möjligheter då man kan koppla om den till mindre flottar eller en lång brygga alt ha den som plattform till en bastu eller hus. Obs inget hus på nu. Pris Bud.
Säljer två st bommar som blivit liggande. Dubbla rektangulära profiler gör att de är mycket styva och tåliga trots längden på 8,5 meter. Den ena bommen har träinklädning, den andra är enbart metall. Finns två flytelement på den ena bommen och ett av dem kan flyttas till den andra för att få flytkraft även på denna. Behöver tillverkas nya brygginfästningar då de tidigare varit anpassade till en brygga där fästena tagits bort, visst material såsom gångjärn mm finns och ingår. Kan sälja dem en och en men då kostar varje bom 1000 kr, annars 1500 kr för båda. Finns i Göteborg på Bohus-Björkö och hämtas på plats.
komplett flytbryggspaket. en extra kraftig flytbrygga som är färdig att sjösättas. landgång 0,9x3meter med ett flytelement. 45x220+28x120virke. flytbrygga 1,8x3,6meter. med 6st flytelement. samt 4st fästögglor. 45x220+45x120+28x120 virke. flytelementen består av 120liters blåtunnor som fästs med hålband. allt virke som används är impregnerat och av mycket hög kvalite. badstege från skeppshult+1500kr denna brygga kan även byggas i tex 45x120 i stommen. flytbrygga: 3,6x1,8meter=5900kr. landgång: 3x0,9meter=1600kr. förankringsöggor samt ögglor för ihopdockning ingår. bygger även efter kundens önskemål.
Ladda inför sommaren med en praktisk och fin båtplats. 2 stycken 8 meters mycket kraftiga galvade helsvetsade Ybommar i mycket bra skick . Den ena är komplett med 2 st runda flytelement i bra skick (Svenska flytblock), och har dessutom galvat nät att gå på närmst bryggan, och enklare bryggfendrar. Den andra Ybommen är en likadan men helt ny komplett galvad stomme, men saknar flytelementen. Pris för komplett Y-bom 5500 :- Ybom utan flytelement 4000 kr
JetFloat är ett system flytelement uppbyggt av kuber i varierande storlek och färger. Kuberna monteras mycket lätt ihop liknande Lego. Jetfloat är: Reparations och underhållsfritt Enkelt att montera och hålla ren Monteras på land och vatten Enkelt att transportera Våg och stormsäkert. Slittåligt Tål saltvatten Värmetåligt Mycket hög bärighet Mycket lätta (24 kg/m2) Normal livstid 40 år! Jetfloats första anläggningar är fortfarande i drift. Lätt att anpassa efter belastning, 1 lager 350 kg/m2 , 2 lager 700 kg/m2 och 3 lager 1050 kg/m2. Det är bara Er fantasi som begränsar vad ni kan göra med Jetfloat. Jetfloats enorma slitstarkhet, flexibilitet och minimala behov av underhåll har gjort att de används inom alla möjliga områden. För att se den enorma hållbarheten se filmen i nedan. Vi kommer att visa JetFloat på Noliamässan i monter U4006, generalagenten kommer att vara på plats lör-måndag. Till förankring används Moorsafes ankare för bättre, säkrare förankring och framförallt enklare hantering. Ett 26 kg Moorsafe ankare ger en förankringskraft på ca. 3200 kg enligt DNV (Det Norske Veritas). För mer exempel och filmer om Jetfloat och Mooresafe se länken. Som tillbehör finns motorfästen, räckverk, bordningsstegar, lyftar ja i stort sett allt ni kan önska Er. Priset är/m2 inkl. moms fritt Umeå. Hör av Er om Ert behov så skräddarsyr vi efter just Ert behov. Finansiering via Handelsbanken kan ordnas. Vi har referenskunder i Västerbotten. Hör bara av Er så får ni telefonnummer.