Quantcast
Till salu inom: ”

badstege brygga säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Modernt fritidshus vid Kyrkviken på västra Fårö uthyres under sommaren 2011. Huset har ett fullt utrustat kök med kyl och frys, spis, micro och diskmaskin. I badrummet finns tvättmaskin. De sex bäddarna är fördelade på tre sovrum. Ett av sovrummen har dubbelsäng. Inom promenadavstånd finns en vacker stenstrand med brygga som är utrustad med badstege. Närmaste sandstrand finns 10 minuters bilresa bort. Närhet till Fårös vackra kyrka och det nya Bergmancentret. För förfrågan och eventuell bokning nås vi per telefon. Husdjur är tillåtna men inte rökning. Bytesdag lördag.
Strategisk varumärkesbyrå hyr ut kontorsplatser eller rum (ca 8-25 kvm) för 1- 4 personer i kreativ, exklusiv, charmig miljö precis vid havet. Totalt ca 100 kvm med tillgång till flera konferensrum och stormöteslokal. Bredband, städning och reception. Brygga med uteplatser, båtplatser och badstege. Vidsträckt havsutsikt över Göteborgs hamninlopp och marina. Spårvagn och parkering direkt utanför dörren. Inga vägtullar. Möjligheter till samarbete för människor inom management / marknadskommunikation. Hyra från 3.000:- / månad. Hyrestid enl ök.
Ligger vid vår brygga på Bullandömarina. Volvo Penta 5,0 GXI på 270hk-2008. Ca 150 gångtimmar. Utrustad med Garmin 520, cd-stereo, dubbla batterier, Helkapell+hamnkapell, badbrygga med badstege, elektrisk motorrumslucka. Förtöjningsutr mm. Båten är alltid förvarad inomhus och servad sen den var ny. En fantastisk bowrider med gott om plats för 8 personer, toppfart kring 45 knop, går som en dröm i vattnet. Mer bilder på www.stockholmmarin.se Självklart hjälper vi til med finansiering av Ditt båtköp i Swedbank. Med reservation för felskrivning.
Söt stuga på mycket fin skogstomt uthyres veckovis, lördag-lördag. Högt belägen med utsikt över sjö. Insynsskyddad naturtomt. Egen brygga med båt och badstege. Fiskekort finns att köpa. 200 m till badplats med sandstrand, långgrunt bad, grillplats och lång badbrygga. Härlig omgivning med blandad skog och fina strövområden. Fullt utrustad med tv (plats för Boxerkort), wc, dusch, öppen spis, kyl, frysfack, spis, mikro och grill. Utemöbler. Ett sovrum med dubbelsäng i stugan, samt lillstuga på tomten med två våningssängar.
Yamarin 63 BR i nyskick! Nu säljer vi vår Yamarin 63 BR för köp av större båt. Bra tillfälle att få en nästan ny båt till ett riktigt bra pris. Detta är perfekta båten för dagsturer, bow rider varianten och den praktiska öppningen genom vindrutan gör det enkelt att angöra bryggor och favoritbadstället. Den rejäla badstegen gör att du kan bada direkt från båten. Goda sjöegenskaper och högt kapell gör den användbar i alla väder. Båten är i nyskick, fullservad och är rikligt utrustad med bland annat integrerad navigation (Garmin 720), bord, stereo och förtöjning/ankringsutrustning. Fakta: Årsmodel: 2010 Model: Yamarin 63 BR Motor: Yamaha 115hk bension Längd: 6,25m Bredd: 2,30m