Quantcast
Till salu inom: ”

stuga klimpfjäll säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Uthyres eller säljes Kök, Vardagsrum, 3 sovrum, badrum, toalett, tvättstuga, Bastu med dusch enkel garage + vidbyggt dubbel garage. Uthyrning sker Sön-Sön. Under sommar och höst kan man hyra mellan andra dagar. Husdjur kan tilllåtas om man ser till att begränsa utrymmet som djuret vistas i och är extra noga vid avstädningen. För mer info ring eller maila. Om stugan säljs hävs alla hyres bokningar. För er som funderar på köp är priset 750,000kr eller högstbjudande.
Stor stuga med loft belägen i vacker fjällnatur. Endast 3 km till Klimpfjällsbackarna med skidåkning för alla kategorier av åkare. Fina välpreparerade leder för skoteråkning.
Stuga med fräsch och gemytlig möblering i lugn och trygg fjällmiljö. Väl utbyggt ledysystem för skoteråkning gör det lätt att ta sig ut på snövidderna. Utmärkt isfiske i många vattendrag.
Fräsch stuga med gemytlig möblering. Omtyckt område av skoteråkare. Välpreparerade och väl utbyggda skoterleder som gör det lätt att ta sig ut på fjället. Utmärkt isfiske i många vattendrag.
Fräsch och mysig stuga i lugn fjällmiljö. Utmärkt isfiske i många vattendrag. Omtyckt område av skoteråkare. Väl utbyggt system av skoterleder.