Quantcast
Till salu inom: ”

foderponny säljes

Pigg c-ponny

Stockholm

Tidigare annonser till salu

jag söker en foderponny/häst. gärna en fjording eller islänning eller c-d ponny... men egentligen spelar det ingen roll vad det är för häst/ponny... den får inte vara högre än 155 i mkh och inte mindre än 130 i mkh... hästen/ponnyn ska vara snäll att sköta och rida. utrustning ska helst ingå. jag har unghäst vana. har ni hästen/ponnyn för mig så mejla å berätta lite om hästen/ponnyn och skicka gärna någon bild! eller om ni vill veta mer om mig så mejla! :) vill gärna ha mejlkontakt i början!
Hej! Jag är en 12-årig tjej som har ridit några år, samt haft en egen foderponny, som undrar om det finns någon på Seskarö, Nikkala, eller där i kring som har en ponny eller mindre häst som ni vill ha lite rid och sköthjälp med i sommar då jag kommer att vara på Seskarö. Jag klarar hästen i skogen ensam och tillsammans med andra och i alla gångarter. Jag gillar hoppning men satsar mest på dressyr. Min mamma är hästvan och rider också så hon kan hjälpa till.
"Foderponny" snällt New Forest sto på 15 år. Mankhöjd 143 cm, ej slutmätt. Hon är pigg o glad, snäll i all hantering men ganska stark vid ute ritter. Jag letar efter en ansvarsfull tjej/kille som vill dela henne m mig. Helst med inriktning åt dressyr hållet men hon hoppar gärna lite oxå. Vill gärna att du har häst kunniga föräldrar. Pepita står i Härslöv på Härslövsboställe där hon ska stå kvar. På gården finns en liten belyst paddock. Vi har ridhuskort i Viarp, 10 min ridväg bort. Vi delar på alla dagar o alla kostnader.
Söker en ponny i mindre storlek att vara fodervärd åt över sommaren (juni-juli). Min 2½ åriga dotter ska få rida lite och ev om man kunde köra den så vore de roligt. Så det måste vara en snäll och lätt hanterlig liten ponny (ingen hingst). Jag har 2st varmblod som den får sällskap av och jag har haft egna hästar i snart 20år så hästvana finns. Ring om de låter intressant och ni vill veta något mera som jag glömt skriva.
Söker foderponny för ev. senare köp eller livstidsfoder till mina döttrar i åldrarna 8år och 12år gamla. De har några års ridvana och min 12åring har ridit in en ponny. Ett gott hem med mycket kärlek och gos samt sköna mysiga uteritter i skogen men även något pass på banan. vi håller till i ett litet privatstall med hästkompisar och stora fina hagar. Maila mej gärna vad ni har att erbjuda och gärna bild och den bör ej stå för långt ifrån Nyköping.

... eller prova att söka på foderponny utlånas