Quantcast
Till salu inom: ”

foderponny utlånas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ivanhoe
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en C-ponny som jag lånar ut på "foder" hon är 19 år och väl utbildad och kan ridas av alla. Haft henne utlånad till en 6 åring vid ett tillfälle. Ponnyn skall stå uppstallad på gården i Östra Odarslöv under hela perioden och du hyr henne 2, 4 eller 6 dagar i veckan. Pris för 2 dagar är 800 kr och då ingår alla kostnader inkl. skor. Kontraktsperioden är under ett år utan möjlighet till uppsägning. Denna ponny är precis lika rolig att rida om du är nybörjare eller om du är duktig rutinerad ryttare. Bilden är tagen när tjejerna hade gymkana under fotbolls VM... Min dotter kommer inte gilla att jag lagt ut denna bild :o)
Vår C-ponny behöver en fodervärd som kan rida honom och ta hand om honom på allra bästa sätt. Vår ponny är en vit ca 134 cm hög New Forrest/Russ-korsning. Han är enormt snäll och trevlig men kan vara lite stark. Han är däremot ingen ponny som skenar iväg. Han är 24 år men fortfarande pigg och go. Trafiksäker. Vi söker en ryttare som kan rida, som kanske vill prova på hur det är att ha egen ponny och som vill sätta igång honom igen efter att han inte ridits så mycket i vinter. Vi vill att han skall stå kvar i stallet bland sina stallkompisar. Stallet ligger vid stadsgränsen i Eslöv så det är väldigt nära till stan dvs cykelavstånd och bara ett stenkast från Eslövs ridklubb. Fodervärdsavtal kommer att skrivas och han lånas ut som foderponny mot stallkostnad och hovslagarkostnad. Verkar detta intressant så hör gärna av er. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi önskar oss en duktig,tuff ryttare till våran B ponny Zandra welsh 8år 122 mankh. kommer hem nästa vecka har varit utlånad en tid.Vi vill att hon står kvar oss hos,men går även att flytta om det känns rätt.Fam.Held 0761079207,0739965288
Tagit beslutet att låna ut min 19-åriga d-ponnyvallack, om rätt person skulle dyka upp. River är lugn och okomplicerad i all hantering, kan lämnas själv inne och i hagen. Aldrig problem vid skoning, lastning osv. Vid ridning är han pigg och känslig och har en tendens att lätt bli stressad, framför allt när man rider ut ensam. Dock är han alltid snäll och gör sitt bästa. Han har en känslig rygg och får ont vid busväder och om han inte rids rätt. Mycket tränad från marken och även lite tricktränad. Riden mycket bettlöst då det gör honom lugnare. Därför söker jag nu någon liten (max 60kg) lugn och trygg ryttare till min lilla prins. Gärna någon som vill ut och mysa i skogen och träna ibland på banan. NH-intresserad är ett plus! Alternativt någon som behöver en sällskapshäst och kan tänka sig att motionera honom några dagar i veckan. tyvärr fick han fång förra sommaren så vill inte att han ska gå på bete. Låter det som att han skulle kunna vara något för dig, så skriv gärna ett mejl och berätta om dig själv! Mvh. Kicki
Det ska flytta in en ny häst i vårt stall och då får ponnyn Beauty (eller Bea som vi kallar henne) inte plats längre, så vi önskar låna ut henne till någon som kan vara fodervärd. Hon är en liten B-ponny på åtta år, tyvärr inte mätt, men med pass. Bea har kommit att bli en kär medlem i familjen men är för den sakens skull ingen renodlad barnhäst. Utlånas främst som sällskapshäst eller till någon som ser henne för den hon är. Hon är inte skolad, men kan ridas hjälpligt av liiiten vuxen och älskar att bli riden när man har sällskap med sig ut. Den här kloka skönheten kan stå på box eller lösdrift, gillar att hoppa och skulle älska att lära sig trick, går barfota (har bra hovar), glänser av uppmärksamhet och är en fena på att lös-longeras! Aldrig varit sjuk, aldrig bitit eller sparkat - men hon kan visa rumpan i boxen. Hon gillar inte yviga personer, konstiga skuggor eller att bli klappad på halsen. Bea gnäggar och kan springa när hon blir själv i hagen (rymmer däremot inte och så får hon motion på kuppen ;)). Vidare så behöver hon en lugn hovslagare samt en lika cool fodervärd. Jag är väldigt noga med vem hon hamnar hos och önskar att hon inte flyttar allt för långt bort från oss i Härnösand. Hör av dig på mail så får jag berätta mer om det verkar intressant.