Quantcast
Till salu inom: ”

ford fairlane till salu sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga av platsbrist o utan garage så har ja nu bestämt mej för att sälja min Ford -66. Det sitter en 289s motor i den o det är en c4 låda. Motorn behöver få sej en genomgång då den gärna vill gå varm men den går bra i övrigt. Lådan växlar fint. Bilen är i ett bra bruksskick, den är besiktad tom maj 2013. Pris: 49500 men kan diskuteras på plats. Ring eller maila för mer info men nås säkrast via telefon mellan kl 17:00 till 22:00 på vardagar pga av jobb, helger är de bara o ringa inom rimliga tider.
Förnyar nu annonsen på grund av en oseriös köpare. Först till kvarn, pris 47000 eller Bud Nu säljer vi forden för dödsbos räkning. Motor och låda går bra,finns inga knack eller missljud i motorn eller i drivlinan. Motorn är en 351cliwland. Bilen är inte besiktad det får nästa ägare göra det är nog inga problem. Mina kundskaper om denna bil är begränsade, ställ gärna frågor så ska jag svara så gott jag kan. Nylackad runtom förutom tak. Inga byten! Jag talar enbart Svenska!
Norstedts. 2010. 206 s. Pocket. 18x11cm. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Handling: En dag var vår blå SAAB utbytt mot en guldfärgad Ford Fairlane av sextiofyra års modell. Vi var de enda på gatan som hade en amerikanare. En sommar åkte vi iväg i bilen på min viktigaste resa - över Alperna söderut. Efter den resan var inget mer sig likt. Det visade sig att ingenting var som det var sagt. Och jag hade ingen aning om varifrån jag kom. En dag satte jag mig ner och började skriva. Jag ville försöka förstå hur det var när jag sträcktes över från en famn till en annan och när jag i den nya famnen fick ett namn och en adress.
Ford Fairlane fairlane 500 4d sedan Mätarställning: 0 mil Färg: röd och vit Karosseri: Sedan Info: Automatisk växellåda, v8, aut, styr och bromservo, bra original bil, bra krom, behöver poleras, inredning sliten i sittdynorna, ny vindruta ska monteras, bra däck på smoothie fälgar finns i Sverige kan lev bes och klar Av handlare angivet registreringsnummer: ZFB991