Quantcast
Till salu inom

"ford mustang klocka säljes"

Västerås
Idag

Ford Triplane

800 kr
ABC-Annons.se
Borås
Idag

Gammal Klocka

500 kr
ABC-Annons.se
Heby
Idag

Tv mustanger

5 600 kr
ABC-Annons.se
Eskilstuna
Idag

Ford mondeo

6 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bilar  ·  Göteborg

Ford Mustang v8 1965

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Ford mustang 65 v8 automater. Bilen köra och starter men är skadat bak. Bjud med på Online Auktioner. Vi har tillgång till Iaai auktion Copart auktion Manheim auktion Om bilen är såld?kan vi hjälpa hitta annan bil. Bilen finns i Usa och VI finns Usa. Ring el mail for mera info och bildar.. Endast seriöse folk..ALLA useriöse mails bliver raderat. Svara endast telefon efter klockan 15.
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Båstad

Ford Mustang -07

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin och välvårdad mustang V6, aldrig vinterkörd. Står och har alltid stått under tak skyddad från väder och vind. Går som en klocka, har aldrig haft några problem med han. Servar han varje år innan jag tar ut han på våren. Sen sitter där originalfälgar på han, har även en 500W stereo i bilen med aux-ingång. Sen är den utrustad med färddator, elektrisk förarstol och lite sådant. Intresserad så hör av dig för mer info!
140 000 kr
Blocket.se
Coupé  ·  Flen

Ford Mustang - Nybes -07

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu min Ford Mustang -07. Nybesiktad 29 maj utan anmärkningar. V6a med 305hk Manuell växellåda Farthållare AC 2800 mil Endast sommarkörd, stått i värmegarage Inbyggd baslåda All elektronik funkar Rostfri Går som en klocka i motor och växellåda. En bil som väcker uppmärksamhet som är förhållandevis billig att äga. Inga byten. Fler bilder finns vid intresse. Nås på telefon och mail. Patrik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
115 000 kr
Blocket.se