Quantcast
Till salu inom: ”

forsbåt säljes

Tidigare annonser till salu

Golf TDI Variant Årsmodell 95 Drag Eltaklucka Nybesiktad Bra vinterdäck. Maskinellt i bra skick Delar som är nyligt bytta. Båda bromslangarna fram. Bromsbelägg fram Spindelled Startmotor Jag har haft hundar i bilen. Rost i trösklar och skärmkanter. Se bilden! Inget som bilprovningen i Gällivare har problem med. Bilen har gått över 30000 mil. Kan bytas mot skoter, husvagn, forsbåt, bensinbil, EU moppe av känt märke.
Flygare plastbåt 5,3 meter lång. Har varit med om en liten olycka där den slet sig och slog mot några stenar, varav botten blev skadad. Båten är slipad och plastad undertill, krävs dock lite mer plastning invändigt i sittbrunn och durk innan den är sjöduglig. Är du händig och har lite tid, plastar du ihop det sista relativt snabbt, sen är det bara måla lite grann och så har du en riktigt fin plasbåt, akterspegel klarar lätt 35hk. Har gått som forsbåt i torneälven. Ring för mer information. Mvh Jens
Heidruns förlag 1992, häftad, utan sidnummer
Heidruns förlag 1992, häftad, utan sidnummer
Tema: Handel och samfärdsel. Ur innehållet: Hinder för handel, Handel på Nordkalotten, torne hamn och marknad, Städer, Landsköpmän och bönhasar, På skidor, Båtbyggare, Vintervägar, från stig och asfaltväg, Ett brev från vår stormaktstid, Post, En gästgivarordning för Norrbotten 1838, I forsbåt och egen resvagn, Ljus över mörka vatten, Luftballongen över Enontekis 1799, Söderkörare och snallare, Järnvägar, Sparbanker, Kalk och tegel, Glasbruk, Då Norrforsen var till salu för 25 000 kronor. Utgiven 1962. 48 sidor.

... eller prova att söka på roddbåt finsk forsbåt