Quantcast
Till salu inom: ”

foxterrier säljes

F

Tidigare annonser till salu

Bråtner's Athena S25172/2008 Lotta som vi kallar vår foxterriertik har nu på 2 säsonger lyckats vara med på över 50 st lyckade gryttagningar med mest räv, men en och annan grävling har också varit med på meritlistan. Hon är nu parad med Badgerhills Drummel och valparna beräknas födas i påsk. Båda föräldradjuren är mycket goda representanter för den jagande foxterriern och får inte förväxlas med utställningsfoxar. Detta är rena jaktspecialister och har i generationer avlats för att behålla typen som den skall vara. Valparna säljes tidigast vid 8 veckors ålder registrerade i SKK, veterinärbesitigade, id märkta samt avmaskade
pga ändrade förhållanden måste jag göra mig av med min älskade billy. han är en foxterrier/dansk-svensk gårdshund 3.5 år som är som en terrier skall vara, tuff, snäll, busig och lättlärd. Obs ingen problemhund;) Hundvan, kattvan, barnvan mm och mycket rolig. du som ägare blir hans gud som han avgudar över allt annat. Som utstuderad terrier krävs en fast hand och mycket tid, helst ngn som är hemma hela tiden. han är ung. 40cm hög. medföjer utrustning såsom koppel vinterjacka säljes enligt skk regler, chippad och frisk
Säljer mina hundar pga förändrade familjeförhållande. Troy är en trevlig Finsklapphund på 4 år. 8500:- Freja är en glad blandras mellan Foxterrier och Dvärgschnauser. 2000:- De är uppvuxna och vana vid stadsmiljö. Är vana vid barn i alla åldrar. De är tränade och kan följa med på en cykeltur. Är även kattvänner. Kan de vanligaste kommandon så som, Sitt, Ligg, Stanna, Vackertass och Sakta om dom går för fort. Är glada och sociala, helt underbara familjehundar.
Foxterrier hane som behöver ett nytt hem p.g.a ändrade familjeförhållanden. Måste nu omplacera våran älskade lilla Hubbe som blir 5 år nu i mars. Han är väldigt social och vill jämt vara med när det händer saker. Väldigt glad och lekfull och går bra ihop med andra hundar. Är van vid barn. Har inga problem att åka bil och klarar även av att vara hemma själv. Hubbe är även kastrerad (2010)
Jag och min sambo kommer att flytta till Göteborg 1/7-12 och är i stort behov av en lägenhet. Vi har ordand ekonomi (inga betalningsanmärkningar) och är lugna och skötsamma. Vi är båda rökfria men har en liten lydig foxterrier. Vi är huvudsakligen ute efter ett förstahandskontrakt, men längre seriösa andrahandskontrakt kan även vara av intresse. Även boende några mil utanför Göteborg samt stugor och villor är av intresse. Mejla gärna och berätta vad du har att erbjuda!

... eller prova att söka på strävhårig foxterrier valpar