Quantcast
Till salu inom: ”

strävhårig foxterrier valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pigg och söt tik valp födda den 11 januari, vill flytta hemifrån. En valp kvar, Lillan är strävhårig. Jag tror att hon kommer att vara liten (3-4kg). Det är möjligt att öron kommer att stå upp (som mammans). Hon tycker om att leka, men vill gärna sitta på knä och sova. Hon är mycket social. Hon är brun/svart/vita. Hon är aktiva, glada och nyfiken på det mesta Pappan är en Jack Russel terrier och mamman är Jack Russel terrier och American toy foxterrier. Båda har lättskötta pälsar. Hon har växt up i hemmet tillsammens med mamma, pappa och syskon. Hon är inte rumsren, men hon gör sin bästa. Med er hem får ni, hennes säng och täcke. Matskål och 3kg valp foder. Halsband och koppel. Hon är vaccinerade, chipmärkta och avmaskade. Bor i Väröbacka men har möjlighet att leverera valparna. Båda föräldrarna kan ses.
Liten uppfödning av strävhårig foxterrier i hemmiljö. Vi använder oss av rastypiska, meriterade, sunda och mentalt friska hundar i uppfödningen. Inavelsgraden är fn under 0,5 % på de 6 kullar vi hittills fött upp. Tillsammmans med oss hemma lever 3 tikar (3 generationen) i vardagen. Välkommen att ta kontakt med oss och besök oss gärna för träffa på våra trevliga foxterriers.
Har två stycken pojkar, fox terrier valpar kvar. Efter meriterade föräldrar. Leverans klara d. 14 maj. Födda d 19/3-14 Avmaskade Registrerade i SKK Besiktigade Vaccinerade Id märkta Uppfödare sedan 1993, uppväxta i hemmiljö. Ring vid intresse på telefon 0709-398500 044-325251 Mvh John.