Quantcast
Till salu inom: ”

frigolit huvud säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har sagt att min älskling aldrig ska bli såld men nu har jag fått barn och han får absolut inte den uppmärksamheten som jag vill att han ska ha! Henry är en snäll skäggagam som älskar när man tar ut han från sitt terrarium då han gärna sitter i knä och blir klappad på huvudet, under sommartid kan man även ta ut han! Henry är 4 år. Det som medföljer med ödlan Är ; terrarium, värmematta, värmelampa och den är nyss bytt, uvlampa, en stor påse "bark" som man lägger på botten i terrariumet, ett koppel till han så han kan vara ute, vitaminpulver, en bygd "låda" som terrariumet står i så slipper man se den fula frigoliten, konstväxter, matskål i sten, badskål, trä och barkbitar. Mitt pris är 1500kr kan mejla över flera bilder om de önskas.
På grund av flytt säljer vi nu hundarnas koja i funkis stil :) Den endast fyra år gammal och i väldigt gott skick. Kojan har två ingångar och en innervägg så att även flockens 2:a kan få tak över huvudet (Vår yngsta hund fick inte komma in i den gamla kojan, därför byggde jag denna) Alla väggar utom framsidan är isolerade med frigolit. Altan ingår om så önskas. Innermått per rum: djup 110 cm, bredd 80 cm bredd. Pris: 1200 kr, billigare vid snabb affär då vi håller på och flyttar. Transport kan ordnas.
Köpt 07, använd till ett barn hund i familjen. Bruksanvisning och alla tillbehör. Stolen är E-04-godkänd för barn i gruppen 15-25 kilo som framåtvänd bältesstol på samtliga platser i bilen med trepunktsbälte. Frigolit huvud delen har tyvärr gott sönder, skyddet finns kvar. Nytvättad.
Maskerna är placerade på fyra huvuden i frigolit som medföljer.
Kassaregister: 3500 kr Butikdisk: 2000 kr Skyltdockor: Från 200 kr Frigolit huvud: 50. Kr Finns även Ikea hyllor mm