Till salu inom

"peruk huvud frigolit säljes"

Mölndal
Idag

"Thai Dancer" av Vincente M...

900 kr
Blocket.se
Idag

Lära-gå hjälm

160 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Headset Jabra Evolve2 65 Nya

1 250 kr
Blocket.se
Kungälv
Idag

MC- broschyr Honda, Suzuki,...

150 kr
Blocket.se
Lomma
Idag

Ridhjälm EQ3 Back on Track

500 kr
Blocket.se
Idag

Ljuvliga kattungar

4 000 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Funko - Batman 1966

700 kr
Blocket.se
Falun
Idag

Max-way plus

2 200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Vacker peruk

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Denna vackra huvudbonad inspirerades av en magisk fjäder trädgård. Den är generöst inredd med ljusgröna och gyllene detaljer, blad av sammet och gräddfärgade blommor samt en mängd vackra fjädrar. Den har även en stor exotisk blomma. Den är lockig, blek blond peruk som faller nedanför midjan. En lyxig peruk att bära, du placerar den på huvudet precis som en hatt skulle placeras på huvudet. Den är otroligt lätt och sval på huvudet. Omvandlingen är fantastisk! Passar perfekt för festivaler, älvor, halloween, maskerad, lajv, fester, teater och mycket mera. Denna huvudbonad inkluderar: huvudbonad och en frigolit huvud för lagring Den har använts en gång och fjädrarna är lite skadade på peruken. Frakten ingår i priset.
1 450 kr
Blocket.se

Frigolit huvuden / Nya peruker i snygg frisyr

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fina frigolit huvuden säljes nu till kanon pris endast 50 kr st, tot. ca 15 st Helt nya kvalitets peruker med syntetshår, välsydda och snygga frisyrer,spänner åt till rätt storlek i nacken, lätta att tvätta och borsta olika färger allt ifrån gråa, blonda, brunetter, rödhåriga ca 25 st kvar Nypris ca 1200 kr /st nu till fantastiskt pris 150 kr st. Paketerade i ouppnade förpackningar.
50 kr
Blocket.se
Hårvård  ·  Växjö

Peruk huvud i frigolit

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Peruk huvud i frigolit
72 kr
Tradera.se

Frigolithuvud 26 cm 12-pack (SKU 110048)

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Dessa frigolithuvud är idealisk att använda för förvaring av hattar, peruker eller löshår. De är robusta, tåliga och lätta att förflytta. Leveransen innehåller 12x frigolithuvud. • Höjd: 26 cm • Huvud: 52-54 cm • Färg: Vit • Material: Frigolit • Märke: vidaXL • SKU: 110048 Klicka på länken längst ner i annonsen för att få ytterligare produktinformation. vidaXL Lev stort för lite! vidaXL är en internationell online-återförsäljare som erbjuder allt du behöver för ditt hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt. Vårt koncept bygger på att erbjuda ett stort sortiment prisvärda produkter som gör det möjligt för människor att "leva stort för lite". Varför vidaXL? • Gratis frakt inom hela Sverige • Betala efter leverans med Klarna • 14 dagars returrätt • Kundtjänst via telefon & e-mail • Auktioner med start från 10 kr Om företaget För frågor kontakta gärna vår kundtjänst: E-post: service@vidaxl.se (Vi reserverar oss för löpande prisändringar och lagerändringar för alla våra annonser här på Blocket. Kontrollera alltid vår hemsida för det aktuella priset samt lagervärdet.)
359 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj