Quantcast
Till salu inom: ”

frukostbord ikea malm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer våra 2 sängbord och frukostbord. De är från IKEAs Malm serie. Frukostbordet verkar inte säljas längre, men information om sängborden finns på IKEAs hemsida: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10056930/ Frukostbordet står på hjul och går att rulla in över sängen. Går att ställa över en 180cm bred säng. Bägge sängborden är i gott skick. Frukostbordet har en mindre fuktskada. Träet har rest sig lite vid skadan, det syns väldigt lite men går att känna. Har tagit kort på det, men skadan syns knappt. Kan även tänka mig att sälja delarna separat.
Perfekt paket för dig som ska flytta eller vill ha ett nytt sovrum till ett bra pris. Madrass - IKEA Sultan Singås Medium 160 cm. Nypris: 2995kr Sängstomme - IKEA Malm Björkfanér. 177*211 cm. Nypris: 1795kr Frukostbord - Malm avlastningsbord björkfanér. 191x74cm. Nypris 795kr Två stycken sängbord från IKEA i matchande björkfanér. Paketpris: 2500kr (Nypris totalt: ca 6000kr) Allt är inköpt 2009 och i bra skick!
Sideboard i ek från Ikeas MALM-serie. Passar både som fristående mot vägg och över en MALM sängram. Dolda hjul som gör att den enkelt kan rullas fram som frukostbord över sängen. Mått 191x36x74cm (LxBxH) Pengarna går till min väns 4-årige son med en svår sjukdom som kräver mängder av dyra hjälpmedel för att han ska få ett så bra liv som möjligt. Jag har gett mig fan på att samla in minst 3000kr till honom i julklapp, så varje krona räknas!