Quantcast
Till salu inom

"fruktlåda trä säljes"

Malmö
Idag

Säng/madrass

400 kr
Citiboard
Jönköping
Igår

Väggklockor.

Citiboard
Idag

Skolbänk

350 kr
Blocket.se
Igår

Plantoys Mobil i trä

150 kr
Blocket.se
Igår

Matta till barnrum m.m

50 kr
Blocket.se
Igår

Sideboard 60-tal

500 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Skrivbord / sideboard från HAY

2 200 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Spegel

599 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fjärilsholkar mm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Holkar och bon till grossistpriser. Vi har på några års tid vuxit till en av Sveriges största tillverkare av fågelholkar och bon. Vi har utställning med de flesta holkar och bon till våra fåglar. Prisex Fågelholk standard 49:- Skickar gärna inom hela sverige till självkostnadsfrakt. Kom och se vårens nyhet! Ekorrestaurangen! I vår fabriksshop finns även mängder med andra varor i trä som fruktlådor, förvaringslådor, skoställ, , pallar mm mm. Vi finns i byn Belganet, 3 mil norr om Karlshamn och Ronneby vid småländska gränsen. Se vår hemsida www.belgeslundstraslojd.se för exakt karta och GPS-position. Fabriksförsäljningen är öppen Må-Fre 10-16, Sö 11-18. Välkomna till träriket där modern design blandas med traditionellt hantverk.
79 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Ronneby

Träslöjd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Träslöjd i träriket Belganet. Skickar gärna inom hela sverige till självkostnadsfrakt. Kom och se vårens nyhet! Ekorrestaurangen! I vår fabriksshop finns även mängder med andra varor i trä som fruktlådor, förvaringslådor, skoställ, , pallar mm mm. Vi finns i byn Belganet, 3 mil norr om Karlshamn och Ronneby vid småländska gränsen. Se vår hemsida www.belgeslundstraslojd.se för exakt karta och GPS-position. Fabriksförsäljningen är öppen Må-Fre 10-16, Sö 11-18. Välkomna till träriket där modern design blandas med traditionellt hantverk.
199 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Ronneby

Skoställ mm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kom och fynda i vår fabriksförsäljning till grossistpriser. Vi har heminredningsdetaljer som inte finns på andra ställen. Ex skoställ på höjden! Johnnys Step! mm mm. I vår fabriksshop finns även mängder med andra varor i trä som fruktlådor, förvaringslådor, hyllor, dörrstopp, pallar mm mm. Vi finns i byn Belganet, 3 mil norr om Karlshamn och Ronneby vid småländska gränsen. Se vår hemsida www.belgeslundstraslojd.se för exakt karta och GPS-position. Fabriksförsäljningen är öppen fredagar 10-15. From juni är det öppet alla dagar utom lördag. Välkomna till träriket där modern design blandas med traditionellt hantverk.
180 kr
Blocket.se

Fruktlåda

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fruktlådor, förvaringslådor i trä. Passar även bra som snygg inredningsdetalj med en praktisk funktion i varje hem. Beställ i vår webshop (www.belgeslundstraslojd.se) eller besök vår fabriksförsäljning. Vi har heminredningsdetaljer som inte finns på andra ställen. Ex Blomstegar, Step-up, Kökshjälpen , Vindsnurror mm mm. I vår fabriksshop finns även mängder med andra varor som ett stort sortiment av kvastar och borstar, trätofflor, snickeriverktyg, trädgårdsredskap, korgar mm mm. Vi finns i byn Belganet, 3 mil norr om Karlshamn och Ronneby vid gränsen mellan Blekinge och Småland. Se vår hemsida www.belgeslundstraslojd.se för exakt karta och GPS-position. Fabriksförsäljningen är öppen må-fre 10-16, sö 11-18. Välkomna till träriket där modern design blandas med traditionellt hantverk. På gångavstånd finns även café, mat, samt den gränsöverskridande utställningen Åkonst!
129 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Kristianstad

Fruktlådor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Begagnade fruktlådor i trä för ca 18kg. Ej mail Ring 044-94016
0 kr
Blocket.se