Quantcast
Till salu inom: ”

fruktlåda trä säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Holkar och bon till grossistpriser. Vi har på några års tid vuxit till en av Sveriges största tillverkare av fågelholkar och bon. Vi har utställning med de flesta holkar och bon till våra fåglar. Prisex Fågelholk standard 49:- Skickar gärna inom hela sverige till självkostnadsfrakt. Kom och se vårens nyhet! Ekorrestaurangen! I vår fabriksshop finns även mängder med andra varor i trä som fruktlådor, förvaringslådor, skoställ, , pallar mm mm. Vi finns i byn Belganet, 3 mil norr om Karlshamn och Ronneby vid småländska gränsen. Se vår hemsida www.belgeslundstraslojd.se för exakt karta och GPS-position. Fabriksförsäljningen är öppen Må-Fre 10-16, Sö 11-18. Välkomna till träriket där modern design blandas med traditionellt hantverk.
Träslöjd i träriket Belganet. Skickar gärna inom hela sverige till självkostnadsfrakt. Kom och se vårens nyhet! Ekorrestaurangen! I vår fabriksshop finns även mängder med andra varor i trä som fruktlådor, förvaringslådor, skoställ, , pallar mm mm. Vi finns i byn Belganet, 3 mil norr om Karlshamn och Ronneby vid småländska gränsen. Se vår hemsida www.belgeslundstraslojd.se för exakt karta och GPS-position. Fabriksförsäljningen är öppen Må-Fre 10-16, Sö 11-18. Välkomna till träriket där modern design blandas med traditionellt hantverk.
Kom och fynda i vår fabriksförsäljning till grossistpriser. Vi har heminredningsdetaljer som inte finns på andra ställen. Ex skoställ på höjden! Johnnys Step! mm mm. I vår fabriksshop finns även mängder med andra varor i trä som fruktlådor, förvaringslådor, hyllor, dörrstopp, pallar mm mm. Vi finns i byn Belganet, 3 mil norr om Karlshamn och Ronneby vid småländska gränsen. Se vår hemsida www.belgeslundstraslojd.se för exakt karta och GPS-position. Fabriksförsäljningen är öppen fredagar 10-15. From juni är det öppet alla dagar utom lördag. Välkomna till träriket där modern design blandas med traditionellt hantverk.
Fruktlådor, förvaringslådor i trä. Passar även bra som snygg inredningsdetalj med en praktisk funktion i varje hem. Beställ i vår webshop (www.belgeslundstraslojd.se) eller besök vår fabriksförsäljning. Vi har heminredningsdetaljer som inte finns på andra ställen. Ex Blomstegar, Step-up, Kökshjälpen , Vindsnurror mm mm. I vår fabriksshop finns även mängder med andra varor som ett stort sortiment av kvastar och borstar, trätofflor, snickeriverktyg, trädgårdsredskap, korgar mm mm. Vi finns i byn Belganet, 3 mil norr om Karlshamn och Ronneby vid gränsen mellan Blekinge och Småland. Se vår hemsida www.belgeslundstraslojd.se för exakt karta och GPS-position. Fabriksförsäljningen är öppen må-fre 10-16, sö 11-18. Välkomna till träriket där modern design blandas med traditionellt hantverk. På gångavstånd finns även café, mat, samt den gränsöverskridande utställningen Åkonst!
Begagnade fruktlådor i trä för ca 18kg. Ej mail Ring 044-94016