Quantcast
Till salu inom

"fullblod galopphästar till salu säljes"

Butik Arlanda
5 dagar

Abarth 595 Competizione 1.4...

194 900 kr
Bilweb.se
Butik Norrbottens län
11 år

Cold Heart

Hyrahyra.se
Butik Västernorrlands län
11 år

The Electric Horseman - Den...

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
11 år

Dead Heat

Hyrahyra.se
Butik Uppsala
11 år

Hidalgo

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Jämtlands län

Fartälskande medryttare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill du prova något nytt? Vi sysslar med galopp och nu har du en unik chans att rida galopphästar på våra breddgrader. Vi har tre arabiska fullblod som tränas för galopp i nuläget och behöver ryttare som är nyfikna, lätta men framför allt modiga då det går riktigt fort. Vi håller till i Genvalla utanför Östersund (ca 15 min med bil) så körkort eller någon som kan skjutsa är en fördel men annars finns det bussförbindelser också. Vi har 10 araber på gården så om du inte vill syssla enbart med galopphästarna så finns det andra ridhästar för turer i skogen. Ring eller maila om du är intresserad och vill veta mer!
0 kr
Blocket.se

Den Stora Utmaningen (Fullblod 52)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Stabenfeldt AB/Pollux Hästbokklubb. 2009. 152 s. Inbunden. Illustrerat kartonnage. 21x13,5cm. 208 gram. Nära nyskick. "Melanie Graham bara vet att Image skulle kunna tävla i Triple Crown så småningom. Problemet är att ungstoet är för smart för sitt eget bästa. Hon är svårtränad, hatar att vara instängd och bråkar med andra hästar. Men om Melanie och Image ska kunna ställa upp i Kentucky Derby och Belmont måste galopphästen ändra på sig. Som förberedelse inför de större tävlingarna tar Melanie med Image till Florida för att starta i ett lättare lopp för bara ston. Men när Melanie kommer till galoppbanan inser hon att hennes pappa har helt andra planer för ekipaget... Kommer Image och Melanie att klara utmaningen?".
40 kr
Bokbörsen.se
Häst  ·  Halmstad

Ridhästar inkl utrustning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
1.Valack, 4 år, engelskt fullblod. 163 cm. Mycket fin att rida, lugnt temprament. Hoppar bra, fina gångarter. 35000:- 2.Valack, 4 år, okänd stam. 163 cm. Hög ridbarhet! Lugn och trafiksäker. 30000 kr. 3.Sto, 6 år, 160 cm. Fd galopphäst. Elegant och mycket snäll i all hantering. Pigg att rida. Trafiksäker och lättlastad. Inga skador. Hoppar bra!!! 30000 kr. 4.Sto, 9 år, 160 cm. Utmärkt till avel eller ridning. Inga skador. 15000 kr.
15 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Lund

Lovande 2-årigt fullblod

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Terrot Racer är en 2-årig fullblodsvalack som ridits in och kantrats under vintern 2011. Bra stam, e. Terroir, framgångsrik galopphäst, u. Araar, Irlandsimport med kort framgångsrik karriär (9 plac/9 starter), numera i avel. Han är snäll att hantera och lasta, orädd och självständig. Bra framåtbjudning och tre bra gångarter. Kommer att bli en mkt trevlig ridhäst el löphäst. Kontakta Monika, 0730-240211, för mer info.
15 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Västmanlands län

Härlig häst för fälttävlan eller hoppning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket trevlig, rolig och okomplicerad häst som hoppar bra. Taktmässig trav och en mycket bra galopp. 161, relativt grov för att vara fullblod och välmusklad Lämplig till ungdomsryttare/ äldre lättare tjej, Utbildning Tidigare sparsamt startad galopphäst som nu är väl grundriden, och påbörjat msv rörelser. Hoppat upp till 80 cm mest fasta hinder. Går igenom vatten utan problem.
31 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord