Quantcast
Till salu inom: ”

piaggio ciao säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan! säljer min Piaggio Ciao från 1991 som är mörkblå och inte svart. Jag säljer den pågrund av att jag ska nu efter några år ta körkort och skulle behöva lite extra pengar. Ciao:en funkar bra förutom en spruken lykta i fram, annars funkar den bra. jag vet faktiskt inte riktigt vad folk vill ge för en Ciao idag så jag sätter denna på bud. mejla mig gärna och jag kollar min mail dagligen. Endast seriösa köpare!.
Hej, Nu säljer jag min svarta piaggio ciao moped från -93. Den är inte använd på minst 10 år, men den startade utan problem nu när jag grävde fram den ur garaget! Den är enligt mig i fint bruksskick. Lite rost på några ställen. Den rullas/trampas igång, och den är steglöst automatväxlad. Mycket smidig att använda. Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär!
Hej, nu ska jag äntligen få tummen ur o sälja lilla mopeden!, den har ståt i värme garage i 1 år. jag har inte en arning om vilken årsmodell det är på den, tyvärr så startar den inte för tillfället där av priset.. :/, men för den händige är detta max 10-20mins arbete. Det är också en liten pys läcka i framdäcket, jag har INTE kört med däck fix så kallat, då man sprutar in gummi i däcket. Jag hade tänkt mig 1900:- prutat o klart!
Säljer denna moped. Bra skick och lättkörd. Automatmotor. varit bortglömd ett tag så den behöver dammas av. får köras på cykelbanor och kräver inget körkort. billig i drift och försäkring. bromsar tar och el funkar. trampor bortplockade så man får rulla igång den vilket gör den smalare, Smidigare med mer komfort. Pris 3400 kr el bud. kan fraktas vid seriös affär. väl mött tel 0708427812
Tjena, ska nu sälja min ciao för att jag har en annan moped. Fin ciao som det är nerlagt mycket tid och pengar på, mycket nytt och bytt. Motorn är i övrigt helt orginal, moppen går bra, orginal delarna fås med såsom styre,framgaffel,framlyckta. Ring för mer info så berättar jag mer om vad som är gjort och bytt. 4500 kr finns i delsbo M.v.h elias