Quantcast
Till salu inom: ”

häst till salu engelskt fullblod säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skackel

Grums
F

Tidigare annonser till salu

Säljes endast till någon som vill ha en bästa vän i skog och mark, kanske ngt dressyrpass på banan ibland och ev skutta ngt litet hinder då han tycker de är väldigt roligt. Då tiden inte räcker till pga nytt jobb så är de sorg i hjärtat denna annonsen läggs ut. Han har tidigare gått på galopp banan men har lagt de skorna på hyllorna. För mer information vänligen maila eller ring. pass och vaaccinerad. Har kanon hovar enligt hovslagaren.
Fin kamrat utlånas. Poco är ett 12-årigt engelsktfullblod som går att rida ut på i skog o mark ("promenad"ridning) men Ej tränas eller ridas på böjt spår pga att han då får ont. Valack. Kräver känslig o modig ryttare då han själv är känslig och gärna testar i början. Funkar ni ihop så är han både bästa vän och mkt trevlig att rida. Krav: Så mkt utevistelse som möjligt (ute dygnet runt nu tex), bra omvårdnad och kärlek. Väver. Hör av er om intresse så berättar jag mer. Ring/sms:a/mejla Anna
Söker en medryttare till ett engelskt fullblod. Han är väldigt fin att hantera och rida. Kan grunderna inom dressyr och gillar att hoppa. En positiv häst med hjärtat på rätta stället. Inga problem att rida ut ensam eller i grupp. Jag behöver hjälp ca två gånger i veckan, ibland fler. Du har ett genuint intresse för hästens välmående, är ärlig och har en bra samarbetsförmåga. Gärna intresserad av hoppning. Han står i ett fantastiskt stall i Ström med god sammanhållning. I stallet finns upplyst ridbana samt fina ridvägar.
Nu ska vi tyvärr lämna ut vår häst på foder , eller säljes till rätt person, han är engelsktfullblod, 14 år blir 15 i april , 167 cm mankhöjd, skimmel, gillar att hoppa, dressyr och att rida ut i skogen, trafiksäker, går nu i en blandflock. Bra allround häst. Mejla mig om det låter intressant. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sto född 120516 mycket hanterad. Regelbundet verkad snäll i all hantering,van vid barn. Formas till den man gör henne till. Lättlärd! Vill att hon kommer till nån där hon får sällskap av andra hästar..Inga problem i trafik som vi märkt på promenader mm.Går nu på lösdrift. Priset kan diskuteras vid snabb affär då hon behöver ett nytt hem ganska snart pga ändrade familjeförhållande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.