Quantcast
Till salu inom: ”

fyllehund brännvinshund karaff säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sex stycken rödvinsglas "Vinum Bordeaux". Helt nya och aldrig använda. Nypris 290 kr/styck. Rymmer 610 ml, höjd 225 mm. En karaff "Decanter Amadeo". Rymmer 150 cl. Helt ny och aldrig använd. Nypris 3100 kr. En karaff "Decanter Duck". Rymmer 90 cl. Helt ny och aldrig använd. Nypris 2300. Jag ser helst att jag blir av med allt på en gång. Kanske en bra julklapp till en vinintresserad närstående eller väl? Jag tänker mig ett paketpris på 3000 kronor. Kan möjligen diskuteras vid snabb och smidig affär. Är du intresserad av bara någon av sakerna får du höra av dig så diskuterar vi om pris.
Hej har diverse saker att sälja. nummer 1: Praktiskt diskställ i två våningar. Det är rejält i metall. Har kostat 500 kr. Nu 150 kr nummer 2 och 3: karaffer av märket bodanova. Mitt pris 150 kr stycket. Nummer 4: soffbordslampa av äldre modell i glas och metall. Tillkommer extra glödlampa. Den första lampan sattes i för trettio år sedan och fungerar fortfarande. Ny glödlampa går på minst 100 kr. Mitt pris 250 kr. Nummer 5: Lådhurts Micke från IKEA. Nypris 499 kr. Nu 200 kr. Kollar mailen några ggr om dagen och är nåbar på telefon hela helger och vardagar efter 16. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dags att sälja av lite saker. Stolar: Enda stolen som är målad är den vita. Ljuvligt snygga pinnstolar till matbordet med rätt inredning. Stolarna i träfärg kommer från Nässjö stolsfabrik. OBS: de tre på rad till höger är sålda samt främre gröna till vänster. Byrå: Kanonfin om man målar om den och byter handtag. Pinnstolar: 200kr styck Byrå: 100kr Karaff: 50kr Inga mail besvaras Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fyllehund / Brännvinshund / Karaff i väldigt bra skick
Fyllehund brännvinshund fyllesvin karaff flaska porslin