Quantcast
Till salu inom: ”

gaming fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fåtölj

Falun

Tidigare annonser till salu

Köksbord + 2 stolar: Svart klaffbord från IKEA (LEKSVIK) Svart finns inte kvar hos ikea längre. 2 Stolar ingår, ena stolen har en skada på sitsen. Pris: 800:- Gaming Fåtöljerna: Det har 3 högtalare 2 i huvudhöjd och en bas i ryggen. Stolarna är inte mycket slitna har haft dem i förrådet rätt länge. Pris: 800:- / st eller 1200:- för båda. Kontakta mig gärna via sms så ringer jag upp!
Hej, jag har en ny oanvänd rödbrun skinnfåtölj som jag inte har plats för. Det var ett set av två fåtöljer som jag kom över men jag har bara användning för en av dom. Fåtöljen är i perfektskick och osutten förutom när jag testsatt dom. Personligen ska jag ha min till gaming/spelstol. Den är perfekt för den som vill sitta som gjutet i ett moln. Att komma och testa för att sedan fundera är givet. Dessa stolar kommer att hålla i över 20 år om man inte häller läsk eller slänger sig i dom varje dag.
Gaming ljud FåtöljChillfåtölj med 3 förstärkare, elektroniskt filter, 3 högtalare, bas i ryggen! Tysk hög kvalitet. Snygg läderlik design 22kg 88x54x48cm. Koppla till iPod,iphone, stereo, DVD, spelkonsol, CD.
Nästintill oanvänd Gamingfåtölj - Pyramat PM400 Sound Rocker.