Quantcast
Till salu inom: ”

eames lounge chair kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En kopia av en Eames Lounge Chair säkert tillverkad av en skön kines i People's Republic of China. Skall INTE förväxlas med orginalet från Herman Miller alt. Vitra, kvaliten då denna kopia lämnar liksom de flesta kopior en del övrigt att önska. Stolen är körsbärsfärg, svart skinn och utan några större skador eller likande. Nu skall den bort då jag skäms att jag äger en kopia av något, så den med mindre moral än undertecknad är välkommen att köpa. Då jag bor på 4:dje våningen utan hiss så bjuder jag köparen på ett utomordentligt träningspass när denna skall bära ner ovan nämnda möbel. Väl mött!
Charles Eames lounge chair . ingen kopia
Snygg och väldigt bekväm fåtölj säljes! Från 60,70 tal men väldigt fint skick. Endast avhämtning!
Säljer nu min sköna Lounge Chair med fotpall, originalet designad av Charles Eames 1956. Svart skinn med laminerat träskal i mycket gott skick. Helt underbar att sitta i och lika njutbar att titta på! Säljes på grund av platsbrist. Se nypris för kopior av fåtölj och ottoman på www.infurn.com. Pris - 5000 kronor, prutat och klart!
Eames Lounge Chair, kopia i svart skin och trä. 2 fåtöljer och 1 fotpall. Mycket fint skick på stolarna och pallen. Ena knappen på fotpallen sitter löst. 5000 kr per stol och fotpallen följer med gratis vid köp av båda stolarna.