Till salu inom

"gamla bandspelare säljes"

Ängelholm
29 dagar

Elektronik, HiFi, Flipper,...

450 kr
ABC-Annons.se
Igår

2 rum lägenhet på 65 m2

6 555 kr
Findroommate.se
Igår

Hus/villa för 7.500 kr

1 875 kr
Findroommate.se
Butik Eskilstuna
Igår

Volkswagen Transporter 2.5...

89 900 kr
Blocket.se
Butik Tyresö
Igår

Mercedes-Benz E 220 T 4MATI...

249 900 kr
Blocket.se
Lidköping
Idag

4 St parakit kakaduor

2 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
29 dagar

Hi-Fi service

450 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Elektronik  ·  Sollentuna

Toshiba bärbar kassettspelare + radioadapter

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
En riktigt retro klassisk bärbar kassettbandspelare. Är från åttiotalet (modell KT-4055) och metallicröd och i bra skick.Har bland annat Dolby och löstagbart bältesfäste. Ingår gör även en radioadapter som ser ut som en kassett och när du stoppar i den kan du använda bandspelaren även som radio. Går på två st AAA batterier (går att använda laddare, ingår ej). En kul spelare för dig som samlar eller vill börja lyssna på gamla kassetter igen. Kan hämtas i Sollentuna, annars frakt ca 50:-. Det går att ringa, men föredrar att du epostar.
150 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Stockholm

Volvo 945 SE, stöldskadad/renoveringsobjekt -92

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Nu är min gamla trotjänare till salu! Har varit en perfekt bruksvis i alla väder och gick bra senast bilen var igång för ca en månad sedan (batteriet har dock blivit stulet varför den stått still ett tag nu). Lite skönhetsfel och mindre defekter finns självfallet; bilen är inte ny och stöldskadad (batteriet stulet som sagt, samt ett litet sidofönster bak inslaget). Nästan helt nya året runt/dubbfria-däck sitter på. Radio med bandspelare finns. Skattad och besiktad. Finns att beskåda och hämta i Aspudden.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Retro - Lafayette HB-625 och Tandberg

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Jag säljer 2 stycken gamla godingar. Den ena är en komradio av märket Lafayette HB-625. Medföljer gör magnetfotsantenn, kablage och manual. Den andra är en bandspelare av märket Tandberg. Den fungerar dock inte, men det är troligen något den händige kan lösa enkelt. Medföljer gör en förvaringsväska i läder. 400kr för båda, alternativt 300kr för komradion och 200kr för bandspelaren. Kontakta mig via telefon mellan kl.8-21.
400 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Stockholms län

Philips Stereo, Mini Hi-Fi System

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer mitt gamla Philips Mini Hi-Fi system. Stereon är i väldigt gott skick och allt fungerar felfritt. Stereon är utrustad med föjlande; - Cd-spelare (cd-växlare med plats för tre skivor) - Radio (inkluderat AM och FM-antenn) - Bandspelare (plats för två kassetter) Utöver ovanstående ingår två högtalare samt en fjärrkontroll. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se

Bortskänkes - Liten tv o video

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Hej Liten nätt TV och video bortskänkes. Har funnits i sommarstugan och är fullt fungerande båda enheterna. Har inte årtal på något av den men skulle tippa på att det är ett antal år gamla - dock inte använda vilket är det viktigaste. Har ytterliggare en liten tv med inbyggd video (vhs) bandspelare för den som vill ha. Fullt fungerande. Se bilder för mer info. Ring alt messa till 072 515 54 54 - Först till kvarn! Charlotte
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj