Quantcast
Till salu inom: ”

elgiganten vhs bandspelare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vhs filmwe

Norrköping
Blandat

Norrköping
Vhs.

Norrköping
Vhs.

Norrköping
Vhs filmer

Mora
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SNÄLLA NI LÄS IGENOM ANNONSEN NOGA ISTÄLLET FÖR ATT DIREKT GÅ NER TILL DÄR MAN MAILAR ANNONSÖREN INNAN NI SVARAR TACK PÅ FÖRHAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR INTRESSERAD AV SUPER VHS BANDSPELARE. KRAV:I MYCKET FINT SKICK ELLER ORÖRD I KARTONG SAMT 100% FUNGERANDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EJ INTRESSERAD AV EN VANLIG ENKEL STEREO HIFI VHS ELLER ENKEL SUPERDRIVE UTAN EN ÄKTA SUPER VHS SOM KOSTADE MINST 4000:- SOM NY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alla märken mellan 1990 - 2005 är av intresse. Önskemål PANASONIC NV-FJ730-NV-FJ780 med nedfällbar glasskiva eller PANASONIC HS1000/ BANG O OLUFSEN 1995 - 2005,eller en JVC GULDFÄRGAD från samma årgångar, men som sagt ALLA MÄRKEN AV INTRESSE. Helst komplett. oBs bilden visar ett exempel. Uppge "GÄRNA" PRIS/SKICK när ni svarar på denna annons.
Hej! Som rubriken lyder så har jag en VHS av märket Sony. SLV-E210/VP/CP. Sen är det ett par högtalare av märket Philips. På baksidan av dem står det FWB-MC22/01 3140 118 51701 Impedance: 8 ohm serie nummer: E0308335 Har även en powermac G4 quicksilver med hårdiskarna utbytta till två 120gb och det sitter också något nätvärkskort i den. Dvd läsaren är utbytt och den nya läser bara cd skivor. Sist är det ett JVC system med två högtalare och cd och bandspelare. Den har även radiomottagare. Högtalarskydden är också löstagbara. Det är bud som gäller. Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill.
Det är mest Tecknat. Disneyklassiker, vanliga Disney, Astrid Lindgren, Bamse, Mumin, Barbapapa, Teletubbies mm Det finns mer än vad fotona visar! Ca 20 kg totalt. En vhs bandspelare medföljer men kan inte garantera funktionen på den :) Jag måste bli av med dessa filmer snarast då de tar plats. De finns kvar här hemma oktober ut.. Lägger inte undan utan det är först till kvarn! 400 kr!