Quantcast
Till salu inom: ”

gamla begagnade diskbänkar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi har bytt kök och säljer nu vårt gamla! Skåpen är från Marbodal, årsmod 1984. Kyl och frys, ca 10 år, Siemens. Spis, ca 7 år, Cylinda. Fläkt, ca 7 år, Husqvarna. Diskmaskin, ca 1 år, Elektro Helios. Rostfri diskbänk samt övriga bänkskivor i ek. Köket är nedmonterat och klart för avhämtning. Ett hörnbänkskåp gick inte att rädda vid nedmontering. Köket säljes komplett alternativt vitvaror för sig. Maila eller ring 0321-162 74 alt. 070-9775764.
avfallskvarnar maler i tre steg.Den maler snabbt och effektivt, Det har också ett snabbt monteringslås för handfat som lätt kan installeras i ditt kök, utan att behöva ändra något. Det är bra för att ersätta gamla avfallskvarnar utan att skada din diskbänk eller någon annan del av köket. En annan bra funktion för Ykeer avfallskvarnar är att det är en tyst modell, som har minst 60 procent lägre ljud. ny i kartong. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi våra kökslucor i eklaminat då vi ska byta ut dessa mot vita. Väggskåpsluckorna passar 92 cm stomme och har måtten från v till höger: 20 + 50 + 30 + 50. Bänkskåpen har måtten från v till h: 30 + 60 + 40 + 60 + 60. Förutom. Dessa finns det fler luckor i högskåpen och i köksön. Luckorna är 6 år gamla och i mycket fint skick. Priside: 3.000 kr eller högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Jag säljer mitt kök. Skåpen är i bra skick. Kyl & Frys fungerar men de är väldigt gamla. Diskmaskinen fungerar, det är bara hjulen som är lite förstörda. Fläkten samt diskbänken och kranen är också till salu. PS: Spisen är ej till salu. Pris : 4500kr. Vid snabb affär kan priset diskuteras. På helgen kan du ringa när som helst. På vardagar efter 17.00. Hemtelefon: 0500481353 Mobil : 0764262878 Inga skambud, tack. Pris: 4500 kronor
Vi överlåter en fin lokal som hittills använts till konferensändamål. Lokalen består av 3 rum samt pentry med spis, kylskåp, diskbänk etc. Största lokalen är 54m2. Beläget i markplan i vackert hus (f.d. Filmlaboratoriehuset) anno 1920. Huset är renoverat och mycket gott skick. Vacker kulturhistorisk miljö. Goda parkeringsmöjligheter. Utmärkta kommunikationer. 75m till T-Bana Näckrosen (10min till T-Centralen) samt bussar till Odenplan, Danderyd, Ekerö... Lokalen är lämplig för flera typer av verksamhet. Kan också delas av flera näringsidkare.