Till salu inom

"gamla bibel säljes"

Uppsala
Igår

Ragdoll och maine coon katu...

1 500 kr
Citiboard
Svedala
Igår

Mio soffor

1 500 kr
Blocket.se
Nordanstig
Igår

Volvo S60R Med B5244T5

110 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Fodervärd sökes

1 000 kr
Blocket.se
Butik Bollebygd
Igår

Audi A4 Sedan 2.0 TDI Quatt...

179 500 kr
Blocket.se
Butik Bollebygd
Igår

Mercedes-Benz E 200 T | AMG...

359 900 kr
Blocket.se
Butik Bollebygd
Igår

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4...

219 900 kr
Blocket.se
Butik Dalarnas län
12 år

Paper Moon

Hyrahyra.se
Butik Skåne län
12 år

David & Goliath

Hyrahyra.se
Falköping
Idag

Terrarium

1 500 kr
Citiboard
Butik

Plunta i Bibel

188 kr
NYTT PGW Produkter
Butik

Plunta i Bibel

188 kr
NYTT VINshoppen.se
Butik

Bibel Plunta

149 kr
NYTT Partyhallen

Tidigare annonser till salu

Abrahams, Isaks och Jakobs Gud

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Verbum. 1978. 154 s. Gediget inbunden, biblioteksgallrad. 20,5x14cm. 340 gram. Mycket gott skick. Från baksida: Bibelns berättlser om patriarkerna är fyllda av dramatik. Abraham, Isak och Jakob var övertygade om att de hade särskilda uppdrag och mål för sina liv. Och de hade en vardagens Gud att tala med om allt som hände dem. Ingen som fördjupar sig i de gamla bibeltexterna kan undgå att engageras och att för egen del tänka över sin livssituation. Att läsa om patriarkerna och deras Gud är att nalkas tidlösa frågeställningar om gott och ont, rätt och fel och om livets och dödens mening.
65 kr
Bokbörsen.se

Vildåsnans törst: En bok om den hebreiska bibeln

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Vildåsnans törst är en populärvetenskaplig introduktion till och ett personligt möte med Gamla Testamentet, den hebreiska bibeln. Åke Lundqvist läser den som på samma gång helig skrift och litterär text, en tusenårig kraftmätning mellan Jahve och hans folk, ett folk som törstar efter guds nåd men aldrig förmår underkasta sig hans krav. Med obruten religiös, moralisk och konstnärlig kraft talar denna bok också till vår tid. Inb. med skyddsomslag. 2006, 408 sid. Recensionsexmplar/Ej till försäljning stämplat på övre sidsnitt. Övrigt i nära nyskick
100 kr
Bokbörsen.se

Den stora förvandlingen

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
BV-förlag. 2001. 237 s. Inbunden. 21,5x14cm. 410 gram. Nära nyskick. Denna bok har Bibelns och världshistoriens stora grundmönster som tema. Det är den stora förvandlingen, den gamla skapelsens förvandling till den nya. Därför är det också en djupt hoppfull bok. Den innehåller samhällsanalys, kultursyn och bibelmeditation i en sammanvävd enhet. Här väcks frågor om vad själen egentligen är, vad det innebär att människan har en kropp, hur vi skall få en god relation md Gud. Faust och Narkissos får spegla den västerländska kulturen. Men också frågan om statens förhållande till de kristna samfunden och om vetenskapssyn och bibelsyn belyses. .
60 kr
Bokbörsen.se

Humanismen som livshållning och andra essayer

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Månpocket, 1990. 185 s. Pocket. 18 x 11 cm. Vikt 112 g. Omslaget med lättare nötning, i övrigt mycket gott skick. * * * Med sin förening av vidsyn och vaksamhet har Georg Henrik von Wright ofta fungerat som något av en vägledare för sökande människor. I denna bok behandlar han så skilda saker som humanismens kris, Prometheusmyten, Bibelns skapelseberättelse, sagan om Faust, vår och de gamla grekernas syn på naturen, datorn och det mänskliga tänkandet samt Marx och marxismen. Att läsa hans essäer är ett intellektuellt äventyr som så många som möjligt borde unna sig.
50 kr
Bokbörsen.se

Bibelen eller den Heliga Skrift, innehållande Gamla och Nya Testamentets Canoniska Böcker.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
Stockholm: Tryckt på Brittiska och Utländska Bibel-Sällskapets bekostnad. Stockholm, tryckt hos Samuel Rumstedt, 1878 (Gamla Testamentet) och 1879 (Nya Testamentet). Skinnband med blindpressade pärmar samt dito markerade bind på ryggen och ryggtext i guld. Format: 5,8 x 15,3 x 22,2 cm. Vikt: 1180 gram. (3)950 + (2)320 sidor, med text i två spalter. Bokens rygg är sliten så att ett mittstycke; 3,5 x 0.5 cm, i nedre kanten är borta. Bibeln bär åldersmärken, men är annars i förhållandevis mycket gott skick.
230 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj