Quantcast
Till salu inom: ”

gamla fiskedrag säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Är intresserad av att köpa nyare som äldre fiskesaker och då främst fiskedrag och beten och rullar. Är även intresserad av gamla Napp och nytt och fiskesaker i orginal kartonger osv. Mejla mig va du har å gärna en bild/bilder å skick å va du hade tänkt dig för pris osv. Min mejl finner du längre ner i annonsen. Bor du inom Västmanland eller grannlän så kan jag ev komma och titta annars får det bli antingen posten eller bussgods som får sköta det hela. Har du inte fått svar inom 5 dagar efter du skickat ditt mejl anser jag att dina saker inte är av intresse. fiskesaker@hotmail.com MVH I.H.
Nu har vi fått en fiske avdelning med nya fiskesaker på vår loppis i Mattmar. Gamla skolan skyltat från övre infarten Mattmar E-14 Välkomna! Om företaget Mattmar Loppis ligger mitt i mellan Åre och Östersund. Vi har tusentals LP och CD-skivor. Möbler och prylar. Ca 400 kvm stort och öppet året runt. Vi köper samlingar, dödsbon hela eller delar av hem. Öppet alla dagar nu i sommar. Måndag-fredag kl 10-18 lördag 11-16 Du kan betala med kort
Fiskedrag av äldre modell, vobbler,skeddrag,gummijigg, vissa i orginalförpackning uppfattar jag det som, säljes till högstbjudande, finns även annan utrustning så som krokar, rullfett, mm mm , lämna bud på vad du är intresserad av; vilken rad uppefrån räknat, sedan vilken deltalj räknat från vänster till höger, skickas mot portokostnad.
gamla flöten i glas . fiskedrag .ca,3-4 st .tämligen stora
Säljer lite gamla fiskedrag till högstbjudande Skickas EJ, utan hämtas i Linköping