Quantcast
Till salu inom: ”

gamla köksbord säljes

Drömlös
F
Drömlös
F
Byborna
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mina möbler pga av flytt! Alla är endast ett år gamla och är i fint skick! Säng "Malm" i ek från Ikea med bäddmått 140x200 med tillhörande resårbotten och bäddmadrass. Även tillhörande sängbord ingår. Pris 3500 kr Byrå "Malm" i ek från Ikea med 6 lådor. Pris 500 kr Två stycken två sits soffor från i tyg. Pris 2000 kr. Och ett köksbord "jokkmokk" från Ikea för två personer. Pris 300 kr
Köksbord med 2 stolar, bord 75 x 75 x 74 cm, stolar 41 x 43 x 90 cm. Färg mörkbrun. Hyllornas plats kan ändras. Två år gamla, 800 kr, betalning endast med kontant. Säljes pga flyttning till utomlands. Bokhylla, ungefär 10 år gammal. 48 x 34 x 193 cm. Färg mellanbrun. Säljes pga flyttning till utomlands. 100 kr, betalning endast med kontant. Säljes tillsammans eller separat. Nämn vilken av de du är intresserad när du ringer eller meddelar mig.
Ut med det gamla och in med det nya! Nu vill jag sälja köksbordet med 4 tillhörande stolar efter att ha haft dem i snart 3 års tid. Både bordet och stolarna är i gott skick, men kan behöva målas lite då de har några skavanker här och där. Vid intresse så är det bara att ringa, sms:a eller skicka e-post. Jag svarar så fort det går. Jag har ingen möjlighet att transportera möblerna, så hämtning är ett måste. Köp innan veckoslutet är prioriterat! Vid snabb affär drar jag av en extra hundring. Mvh Philippe
Jättemysig, stor genomgående 1,5:a i centrala Malmö högst upp i 30-tals hus. Ingen hiss. Högt i tak (2,6m), stuckatur på sina ställen och gamla trägolv i både kök och vardagsrum. Köket har bevarats med vit orginalinredning, och det finns plats för köksbord för fyra. I övrigt vitmålade väggar och tak. Stor sovalkov, halvkaklad toalett med dusch, och stor garderob i hallen. Vindsförråd finns en trappa upp och tvättstugan är i källaren. Stor innergård med cykelparkering. Huset ligger mycket centralt på söder med endast ett par minuters gångavstånd från Möllevångstorget och Folkets Park i ett lugnt område. Denna annons är endast till för er SERIÖSA intressenter tack!
En normalstor tvåa med balkong i västerläge i lugnt och trivsamt område. Belägen intill villaområde mycket nära Mellanhedsparken. Stor tillgång till kostnadsfria parkeringsplatser. Kök med plats för köksbord; diskmaskin finns. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Hall med två klädkammare. Toalett med dusch. Parkettgolv i vardagsrum. Sovrum plats med dubbelsäng och ytterligare en klädkammare. Önskar helst byta till 3:a i något av områdena; Ribersborg, Hästhagen, Fågelbacken, Davidshall eller Gamla Väster.