Quantcast
Till salu inom: ”

gamla köksbord säljes

Köksbord

Uppsala
köksmöbler

Nynäshamn
Drömlös
F
Drömlös
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mina möbler pga av flytt! Alla är endast ett år gamla och är i fint skick! Säng "Malm" i ek från Ikea med bäddmått 140x200 med tillhörande resårbotten och bäddmadrass. Även tillhörande sängbord ingår. Pris 3500 kr Byrå "Malm" i ek från Ikea med 6 lådor. Pris 500 kr Två stycken två sits soffor från i tyg. Pris 2000 kr. Och ett köksbord "jokkmokk" från Ikea för två personer. Pris 300 kr
Jättemysig, stor genomgående 1,5:a i centrala Malmö högst upp i 30-tals hus. Ingen hiss. Högt i tak (2,6m), stuckatur på sina ställen och gamla trägolv i både kök och vardagsrum. Köket har bevarats med vit orginalinredning, och det finns plats för köksbord för fyra. I övrigt vitmålade väggar och tak. Stor sovalkov, halvkaklad toalett med dusch, och stor garderob i hallen. Vindsförråd finns en trappa upp och tvättstugan är i källaren. Stor innergård med cykelparkering. Huset ligger mycket centralt på söder med endast ett par minuters gångavstånd från Möllevångstorget och Folkets Park i ett lugnt område. Denna annons är endast till för er SERIÖSA intressenter tack!
En normalstor tvåa med balkong i västerläge i lugnt och trivsamt område. Belägen intill villaområde mycket nära Mellanhedsparken. Stor tillgång till kostnadsfria parkeringsplatser. Kök med plats för köksbord; diskmaskin finns. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Hall med två klädkammare. Toalett med dusch. Parkettgolv i vardagsrum. Sovrum plats med dubbelsäng och ytterligare en klädkammare. Önskar helst byta till 3:a i något av områdena; Ribersborg, Hästhagen, Fågelbacken, Davidshall eller Gamla Väster.