Till salu inom

"gamla kökssoffor säljes"

Munkedal
Igår

Slagbord och Kökssoffa. Antikt

1 500 kr
Blocket.se
Falun
16 dagar

Gamla/antika möbler

500 kr
Blocket.se
Luleå
17 dagar

Hörnskåp kökssoffa bord sto...

200 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Kattungar

2 000 kr
Citiboard
Eslöv
Igår

mobiler gamla 95st

1 900 kr
Citiboard
Lidingö
Idag

Charmiga Sphynx kattungar

18 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Växasäng Minnen

600 kr
Blocket.se
Varberg
Igår

Kattungar

3 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Malmö

Fin 1:a mot 3:a eller större

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mysig etta i Slottsstaden med rejält kök där jag får plats med kökssoffa och stort matbord. Genomgående och ljus. Den stora balkongen ligger i sydväst där de flesta växter trivs utmärkt. Fina gamla originalluckor kvar i köket. Fiskbensparkett i rum och hall. Plastmatta i köket, men jag misstänker ett trägolv där under. Badrummet delvis renoverat i Januari 2010, inkaklat badkar. Mycket nära till slottsparken, pildammsparken och Ribban! Hade inte velat flytta om det inte varit för att jag och min kille vill bo tillsammans. Bor helst kvar i Slottsstaden, men Rörsjöstaden och Möllevången är också av intresse. Vi söker en 3-4 på minst 60 kvm. Balkong, badkar och hiss är ett plus.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Umeå

Köksbord, kökssoffa, stolar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vår familjs gamla köksmöbel från 1981 ska nu säljas. Det satt hårt inne. Bordet är i bra skick, trots ungar som hackat i bordet. Det finns tre stolar till i varierande skick. En stol försvann efter en fest för länge sedan. Kökssoffan är en underbar plats för vila och förvaring. Om du bor du i Umeå kan du få låna släpvagn. Jag vill gärna att våra möbler ska komma till användning. Därav det billiga priset.
500 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Sandviken

Gamla Möbler Kökssoffa, växarsäng mm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Nu tänker jag sälja av mina charmiga gamla möbler. Fin växa-säng Minsta längd: 100 Längsta längd: 180 Madrassbredd: 80 500kr Charmig Bastant kökssoffa Bredd: 184 Djup: 64 Tjock och bekväm dyna med fjädrar. 500kr SÅLD Jätte gammalt bord Diameter: 110, iläggsskiva finns. 400kr SÅLD Gammal stol: 50kr SÅLD Gammalt fönster: 50kr SÅLD Jag nås bäst på sms eller mailen.
500 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Sölvesborg

Fin soffa, kökssoffa, verandasoffa

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vacker verandasoffa i nätt modell som överaskande nog går att fälla ut till extrabädd. Man lyfter armstöden uppåt och drar bakåt för att veckla ut. Lättplacerad med sina ca 110 i bredd, djup 56 cm totalhöjd 92 cm. Nymålad i matt vitt, klädd i oljebehandlat tyg i linnefärg, avtorkningsbart. Kudde följer med. Pris 1590 kr. Välkomna till min lilla garagebutik på Stenhuggarevägen 7, Gamla Tivoli Sölvesborg! Öppet söndag 13-17 - Varmt välkomna!
0 kr
Blocket.se

Kökssoffa

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi säljer våran gedigna gamla soffa eftersom vi håller på att modernisera vårt köksmöblemang. Avlutad och i fint skick. Mycket rymlig och bra förvaringsplats under locket. Den går att tas isär i två delar och tyget går lätt att byta ut. Härlig att vila sig på efter maten. Längd 190,5 cm Djup 58 cm Sitthöjd 46 cm Ryggstödets höjd 75 cm Armstödens höjd 69 cm Finns i Södra Årsta.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj