Quantcast
Till salu inom

"gamla kassaapparater säljes"

Gävle
Idag

Vill köpa en grå kontinenta...

1 000 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Bose hörlurar

500 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Sony in ear

200 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

iPhone 6 16gb silver

1 000 kr
Citiboard
Gävle
Idag

Önskar köpa denna hörnsoffa

700 kr
Citiboard
Falkenberg
Igår

Hemelektronik av allehanda...

Blocket.se
Huddinge
Idag

Bord och 2 stolar

9 800 kr
Citiboard
Butik

Kassaapparat

199 kr
NYTT Buyersclub
Butik

Kassaapparat

399 kr
NYTT CDON.COM

Tidigare annonser till salu

Väl inarbetad PUB Pizzeria och Restaurang

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Väl inarbetad PUB Pizzeria och Restaurang mitt i centrala Dalby Verksamheten marknadsförs som DALBY PUB Verksamheten har funnits sedan 1991, där av välinarbetad och välkänd i Lund området. Vi har fullständiga rättigheter Fullständig och godkänt kök Fullständig kassaapparat, köptes in nyligen 2 VEGAS maskiner som ger bra avkastning Ort. Dalby Mellanbacken 2 24750 Sittplatser 30 inne och 12 ute Hyra :8400 Omsättning och pris diskuteras vid besök Rörelsen har bedrivits av mig och min bror i ca 2 år. Restaurangen och dess läge ger goda möjligheter att fortsätta med det vi har byggt upp och lägga till andra koncept, tex thai eller kinesiskt mat. Vi har mycket bra kund underlag med många stamgäster. Ny fastighetsägare, alla som har skrämts iväg av den gamla kan nu träda fram. Självklart så är den nya mycket bättre än de gamla. En jordnära person som vi har haft lätt att ha göra med. Du som är intresserad av ett köp kan kontakta mig per tel eller mail. Rörelsen är fullt fungerande. Nyfikna inbilla er inget annat. Tjena KOMPIS ring inte . Jag är inte intresserad av delägarskap
0 kr
Blocket.se

Kassaapparat sharp ERA220 certifierad

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Certifierat kassaregister kassaapparat i toppfint skick!!! Liten och lättplacerad Ljudlösa utskrifter Tydliga kvitton med klartextutskrift 15 varugrupper, uppgraderingsbar till 30 varugrupper 100 PLU/artikelminnen 6 kassörer Företagsnamn på kvittot mm mm Ni kan helt jubelenkelt lägga in era uppgifter och ta bort mina gamla jag har en svart skattebox till, får ta reda på om ni kan ta över den eller om ni lätt får en ny av Skatteverket.
3 375 kr
Blocket.se

Kassaapparat Antik

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Nu säljer jag min gamla kassaapparat som jag hade och lekte med när jag va liten. Det är en National från 40-talet modell N 1642. Allt funkar på den, dock har färgbandet torkat så de bör bytas ut. Men kvittoremsan funkar och matas fram. Dock är den inte i nyskick, men funkar som leksak eller prydnad. Har försökt gjort ren den så gott ja kunnat, men kan kanske behövas en mer grundlig rengöring. Endast seriösa köpare hör av sig. Hämtas Skickas EJ!
400 kr
Blocket.se
Butik och kassa  ·  Sigtuna

Butik / Kassadisk & Kassaapparat

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
BUTIK / KASSADISK DISKEN HAR EN RAM AV STÅLRÖR SAMT TRÄSKIVOR, 6 HYLLPLAN, LÅSBARA HJUL, HÅLLARE FÖR PRESENTPAPPERSRULLE, DISKEN ÄR VÄLDIGT REJÄL. MÅTT: L= 138CM, B=60CM, H= 91CM PRIS: BUD!! KASSAAPPARAT MED DISPLAY OCH KASSALÅDA (DEN GAMLA MODELLEN) PRIS: 500KR ELLER BUD!! FINNS I MÄRSTA NÄRA ARLANDA - NORR OM STOCKHOLM TRANSPORT INOM NORRORT KAN ORDNAS MOT ERSÄTTNING.
500 kr
Blocket.se