Quantcast
Till salu inom: ”

gamla kassaapparater säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Väl inarbetad PUB Pizzeria och Restaurang mitt i centrala Dalby Verksamheten marknadsförs som DALBY PUB Verksamheten har funnits sedan 1991, där av välinarbetad och välkänd i Lund området. Vi har fullständiga rättigheter Fullständig och godkänt kök Fullständig kassaapparat, köptes in nyligen 2 VEGAS maskiner som ger bra avkastning Ort. Dalby Mellanbacken 2 24750 Sittplatser 30 inne och 12 ute Hyra :8400 Omsättning och pris diskuteras vid besök Rörelsen har bedrivits av mig och min bror i ca 2 år. Restaurangen och dess läge ger goda möjligheter att fortsätta med det vi har byggt upp och lägga till andra koncept, tex thai eller kinesiskt mat. Vi har mycket bra kund underlag med många stamgäster. Ny fastighetsägare, alla som har skrämts iväg av den gamla kan nu träda fram. Självklart så är den nya mycket bättre än de gamla. En jordnära person som vi har haft lätt att ha göra med. Du som är intresserad av ett köp kan kontakta mig per tel eller mail. Rörelsen är fullt fungerande. Nyfikna inbilla er inget annat. Tjena KOMPIS ring inte . Jag är inte intresserad av delägarskap
Certifierat kassaregister kassaapparat i toppfint skick!!! Liten och lättplacerad Ljudlösa utskrifter Tydliga kvitton med klartextutskrift 15 varugrupper, uppgraderingsbar till 30 varugrupper 100 PLU/artikelminnen 6 kassörer Företagsnamn på kvittot mm mm Ni kan helt jubelenkelt lägga in era uppgifter och ta bort mina gamla jag har en svart skattebox till, får ta reda på om ni kan ta över den eller om ni lätt får en ny av Skatteverket.
Nu säljer jag min gamla kassaapparat som jag hade och lekte med när jag va liten. Det är en National från 40-talet modell N 1642. Allt funkar på den, dock har färgbandet torkat så de bör bytas ut. Men kvittoremsan funkar och matas fram. Dock är den inte i nyskick, men funkar som leksak eller prydnad. Har försökt gjort ren den så gott ja kunnat, men kan kanske behövas en mer grundlig rengöring. Endast seriösa köpare hör av sig. Hämtas Skickas EJ!
Kassaapparat Kassaapparat sharp ERA220 certifierad Certifierat kassaregister kassaapparat i toppfint skick!!! Liten och lättplacerad Ljudlösa utskrifter Tydliga kvitton med klartextutskrift 15 varugrupper, uppgraderingsbar till 30 varugrupper 100 PLU/artikelminnen 6 kassörer Företagsnamn på kvittot mm mm Ni kan helt jubelenkelt lägga in era uppgifter och ta bort mina gamla då det gått drygt ett år sedan den användes.
BUTIK / KASSADISK DISKEN HAR EN RAM AV STÅLRÖR SAMT TRÄSKIVOR, 6 HYLLPLAN, LÅSBARA HJUL, HÅLLARE FÖR PRESENTPAPPERSRULLE, DISKEN ÄR VÄLDIGT REJÄL. MÅTT: L= 138CM, B=60CM, H= 91CM PRIS: BUD!! KASSAAPPARAT MED DISPLAY OCH KASSALÅDA (DEN GAMLA MODELLEN) PRIS: 500KR ELLER BUD!! FINNS I MÄRSTA NÄRA ARLANDA - NORR OM STOCKHOLM TRANSPORT INOM NORRORT KAN ORDNAS MOT ERSÄTTNING.