Quantcast
Till salu inom: ”

gamla tv spel säljes

Mina ex
F

Tidigare annonser till salu

Hyrbo.se semesterbostad. Objektnummer 109 Pensionat Tobo består av Storstugan, Sovhuset, Längan och Lillstugan. Storstugan är det gemensamma utrymmet med kök, toalett,dusch etc. och det är här som frukosten serveras. Här kan man laga sin egen mat, titta på TV eller kanske spela ett spel framför en brasa i kakelugnen. Sovhuset med två bäddar är pensionatets äldsta byggnad, från 1788. Den gamla charmen med lågt i tak och vedspis finns bevarad.Dygnspriser: Tvåbäddsrum 600 SEK/natt, fyrbäddsrum 950 SEK/natt.Frukost med självservering, sängkläder och handdukar ingår.Hela Pensionat Tobo: (upp till 10 bäddar) 1800 kr per natt (frukost ingår ej).
Säljer nu min 2 dagar gamla Hauppauge HD PVR!! länk med betyg: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=359052 Med Hauppauge HD PVR så kan du spela in när du spelar ps3/x360/wii samt spela in alla dina favorit program på tv i hela 720p/1080p Alla sladdar följer givetvis med så du kan koppla upp den mot ps3/360 direkt samt Cd skiva + kontroll finns också. Har bara använt den i 2 dagar och säljer den nu på grund av att jag fick en lika dan av en familjemedlem i present. Hade tänkt mig ett pris på 1200. Vid snabbt köp kan priset diskuteras.
Hejsan! Bestämt mig för att sälja mitt precis ett år gamla Xbox 360Elite 120gb då jag inte använder det längre. Till konsolen finns en trådlös handkontroll, kablar till tv samt 9st originalspel. Xboxet är köpt på Game i Östersund 2010-02-04, kvitto och originalförpackning finns kvar och medföljer. Konsolen är sparsamt använd sedan jag köpte den och fungerar utmärkt. De nio spel som medföljer är: Forza Motorsport 3 FIFA 09 NHL 09 The Sims 3 NBA 2K8 CSI Crime Scene Investigation The Bourne Conspiracy Tony Hawks American Wasteland Perfect Dark Zero Ring eller maila vid intresse. //Martin
Jag säljer nu min snart två år gamla LG tv. Den är mycket fräsh och ser i princip ny ut. Den har mycket bra bild med bra skärpa och fungerar bra för både film, tv och spel. Jag köpte den för ca 14 000 och det finns självklart kvitto och allt annat som följer med. Jag har dock inte satt något pris utan jag säljer den till högsta budet. Det är inte min tv på bilden men den ser precis likadan ut. För mer information eller bilder är det bara o höra av sig!
Hej jag har tröttnat på tv spel och är nu redo att släppa iväg min Xbox 360 med en ny hårddisk HDD 12 Gigabyte med Hdmi sladd och 2 kontroller. 3 spel ingår då också som är en månad gamla ungefär -Fifa 12 -Naruto Shippuden: Ultimate storm generation -The Elder scrolls V Skyrim Det finns inga fel på konsolerna allt funkar i perfekt skick. vid en snabb affär kan priset minskas med nån hundralapp. Konsolen är en arcade men den har uppgraderats i Sätra den man bytt ut delar den är helt perfekt för gaming!