Quantcast
Till salu inom: ”

gamla kassettband säljes

Stenänglar
F
Glaskroppar
F
Stenänglar
F
Glaskroppar
F
Glaskroppar
F
Glaskroppar
F
Glaskroppar
F
Frostnätter
F
Frostnätter
F

Tidigare annonser till salu

Bra kassettedäck/DCC inklusive fjärrkontroll och i gott skick. 4 huvuden. Har använt den till att digitalisera gamla kassettband och kvaliteten är över förväntan. Har du planer på att föra över från band till datorn så är det här helt klart spelaren du vill ha. Slår sömnlöst en vanlig spelare för att inte tala om skräpet man får med usb-kassette. Man kan spela upp vanliga band på den men enbart spela in på dcc band. Har både digital och optisk utgång. Säljer motsvarande på rehifi: http://rehifi.jetshop.se/default.aspx Hittade en länk på tuben: http://www.youtube.com/watch?v=8PAI3RD9SE4 Manual, ful som stryk men dock =) http://download.p4c.philips.com/files/d/dcc730_00b/dcc730_00b_dfu_eng.pdf Skickas inte, endast avhämtning.
Säljer nu mitt fina Onkyo TA-2130 som fungerar perfekt. Denna maskin är tillverkad i Japan under 80-talet och är byggd i ett gediget utförande och med bra kvalitet! Perfekt för dig som vill föra över gamlakassettband till dator som mp3 eller till CD. 2 Motorer och logicstyrd transport. På baksidan finner man både RCA och DIN kontakter. Mycket fint skick! Mvh /Pontus
Rädda dina gamla kassettband innan de blir ospelbara! Kassettband åldras mycket snabbt, banden tappar diskant och blir sköra och går av. Jag överför innehållet proffessionellt till en CD-skiva alternativt en CD-skiva med Mp3. Innehållet genomgår en brusttvätt och mastras sedan digitalt om för optimalt ljud. 170:- per kassettband oavsett längd (cd skiva ingår) 10% rabatt vid 5 kassetter eller fler Gör även reparationer på trasiga kassettband (sprukna skal, band som gått av mm) Maila mig för mer information
Talskivor - Ljudböcker, 2-MC, LiteraMedia Audio Books 601 2 MC ( 1929-1997 / 1997 ) Kassettband är väl inte det hetaste mediet i dag, men det fungerar trots allt. Och när innehållet är så här intressant så kan det vara värt att sparka igång den gamla kassettbandspelaren. På de två kassetterna finns dels en del intressant material ur Bertolt Brechts (1898-1956) liv, dels en specialinspelad föreställning av Brechts pjäs om Galileo Galilei. Kassett 1 har rubriken ""Ein lebenslanger Kampf - Leben und Werk von Bertolt Brecht"". Kassett 2 ""Leben des Galilei"". Speltid ca 180 min. Begagnad . OBS! - Kassettband.
Mercedes-Benz C 180 Mätarställning: 97862 Färg: Röd Karosseri: Sedan Info: Manuell växellåda, bensin, ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, antisladdsystem, antispinn, kassett-stereo, servostyrning, sidoairbag, stolvärme fram, sommardäck, vinterdäck, svensksåld, välvårdad, enbart en ägare, nybesiktigad utan anmärkning (okt) och varsamt körd. Mycket välvårdad och stabil bil som aldrig har krånglat. Trots den höga åldern har den inte gått så långt och motorn är stark. Enbart en ägare på bilen! Enda nackdelen är den gamla bilstereon där radion är väldigt dålig och det enbart går att spela kassettband.