Quantcast
Till salu inom: ”

gamla lås och nycklar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Irrbloss
F

Tidigare annonser till salu

Vi har byggt ut huset och behövde köpa nya låskolvar till de nya dörrarna vi satt in och valde att köpa helt nya lås till alla dörrar. Vi säljer nu våra gamla ASSA-lås från 1964: 2 kolvar och ett komplett ytterdörrslås i mässing med 5 tillhörande nycklar. Pris: 1500 kr. En kolv från 1960 med 3 nycklar för 200 kr och en annan kolv från 1970 med 4 nycklar för 200 kr. Kontakta mig via mail.
Jag har köpt ny bil och säljer min gamla volvo. Den är ännu inte besiktigad, men gick igenom utan anmärkning förra året, så det skall inte vara ngt problem. Bra rostskyddad. Kända fel: sprucken framruta (inga problem för besiktning-den har varit så hela tiden), vänster framlykta sitter lite löst. Dessutom låste jag inne mina nycklar en gång och fick hjälp med att öppna förardörren, därför är låset paj vänster fram. Annars är det nytt batteri och halva avgassystemet bytt. Startar alltid och är bekväm att köra. Pris kan diskuteras om du är trevlig!
Volvo 850 i okej skick vinter däck fås med. Besiktad. Glapp i radion funkar ibland, funkar oftast om man kör dagligen. Motorn startar dock alltid aldrig haft några problem. Ny fram dörr på vänster sida och trasig list nertill, nycklarna passar endast till den gamla dörren, alltså på höger framdörr, inga problem med "auto lås". Bilen har varit med om en krasch på vänster sida sen den förra ägaren men har inte haft några problem med besiktning eller något annat. Högsta bud.
Bilen är i fint skick. Ac fungerar ej. Rost finns i skärmkanter, runt antennfot och runt lås på baklucka. Bilen är tectylbehandlad en gång i tiden så under är det inga problem. Besiktad utan anmärkningar dom senaste åren. Servad 1 gång/år, syntetolja i motor. Nyinköpt nyckel med startspärr, totalt 2 st nycklar. Nya dubbdäck. Dom gamla finns också beroende på slutpris (godkänt mönsterdjup). Drag och el. motorvärmare (funktion okänd) Pris diskuteras endast vid sedd bil! Säljes p.g.a. nyinköpt bil och motionsbehov...
Säljer min leksak till någon som vill utnyttja 140 hästkrafter mer än jag gör. Nyservad med ny matta 44mm. Riktigt rolig maskin att köra. Höger värmehandtag strular (kostar 400 hos Yamaha) och några små skador på dynan, men inget som kommer bli större. Gamla mattan (39mm) medföljer, även extra drivrem, lås, kapell, originalruta. Även hjälm om den passar. Helförsäkring hos Folksam 1750:- / helår. Bara att sätta i nyckeln och köra. Har gått 840 mil.