Quantcast
Till salu inom: ”

lådcykel säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Lådcykel säljes, den är 2 år gammal och i gott skick, (jag har målat om trålådorna)Ny priset är 8500:-.Den har 3 växlar Shimano, kapell och bågar ingår, (jag har dem på annat ställe så det tar någon dag för mig att kunna hämta dem).Bakskärmen saknas men det är standard så den kan köpas i de flesta cykelaffärer. (Eventuellt kan jag fixa fram en skärm också).Bromsar med 2 handbromsar, ett tar på de 2 framhjulen med sk fälgbromsar, den andra handbromsen tar på bakhjulet.Säkerhetsbälten ingår.Fotofilen för stor maila mig så skickar jag foton
Säljer nu vår praktiska och häftiga Cargobike. En läcker lådcykel som både är rolig och säker på vägen. Perfekt som transportmedel då både barn och packning åker säkert. Info - 7 växlar Shimano - två löstagbara bänkar med dynor - plats för fyra bälten. Två medföljer, fler finns att köpa till. - fotbroms, handbroms - avtagbart kapell med fönster - lås - pakethållare - ringklocka - belysning - matta i lådan Maxlast 100 kg i lådan Inköpt förra sommaren för 11 000 och säljer den nu för halva priset!!
Lådcykel billigt till salu pga. flyttning. Inklusive kapell, (transparent så att barnen kan se ut) med byglar, samt 4 *3-punktsbälten, 4 10-åringar får lätt plats. Kraftigt dimensionerad och har en ram i galvaniserat stål, 7 växlar intern Shimano, förstärkta fälgar i aluminium och trumbromsar med bra bett i. Genomskinligt kapell, bänkar och selar för fyra barn, pakethållare, batteribelysning, kombilås. 1,5 år gammal. Köpt for 11.000. Kvitto medfölger.
Jätte fin lådcykel från 2012, använd 2 gånger så nästintill nyskick. NYTT PRIS från kr 9000,00 -> 7000,00 Svart galvaniserat ram/svart box 2 handbromsar Parkeringsbroms 6 växlad Shimano Tourney Bänk och bälte till 2 barn Kapell mot blåst och regn Lastkapell för skydd av last Lådans mått: L 95cm B 59 cm Mått 225cm L x 120cm H x 84cm B 24"hjul fram , 26" bak Nettovikt ca.45 kg Lådans maxlast ca.150kg Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min fina lådcykel, märke Cargobike. Den är i gott skick men skulle behöva en liten vårgenomgång samt att handbromsen behöver fixas till, men är man lite händig (vilket jag inte är) så fixar man det lätt alt lämna till en cykelverkstad. Den har plats för 2 barn med bälte, och gott om plats för packning. Jag har haft den för att cykla fram och tillbaks till förskolan men nu cyklar mina kids själva. Nypris var 12095:- och den är 2 år gammal.