Allt till salu inom "lådcykel"

Sortering:
cargobike flex
Västerås
Igår

cargobike flex Visa liknande

25 000 kr
Blocket.se
Lådcykel
Nacka
6 dagar

Lådcykel Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Mc-plats  Fridhemsplan
Kungsholmen
6 dagar

Mc-plats Fridhemsplan

1 200 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 11

Tidigare annonser till salu

Cyklar  ·  Kävlinge

Lådcykel begagnad

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Lådcykel säljes, den är 2 år gammal och i gott skick, (jag har målat om trålådorna)Ny priset är 8500:-.Den har 3 växlar Shimano, kapell och bågar ingår, (jag har dem på annat ställe så det tar någon dag för mig att kunna hämta dem).Bakskärmen saknas men det är standard så den kan köpas i de flesta cykelaffärer. (Eventuellt kan jag fixa fram en skärm också).Bromsar med 2 handbromsar, ett tar på de 2 framhjulen med sk fälgbromsar, den andra handbromsen tar på bakhjulet.Säkerhetsbälten ingår.Fotofilen för stor maila mig så skickar jag foton
4 500 kr
Fyndtorget.se
Cyklar  ·  Östergötlands län

Häftigaste familjecykeln

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Idag
Säljer nu vår praktiska och häftiga Cargobike. En läcker lådcykel som både är rolig och säker på vägen. Perfekt som transportmedel då både barn och packning åker säkert. Info - 7 växlar Shimano - två löstagbara bänkar med dynor - plats för fyra bälten. Två medföljer, fler finns att köpa till. - fotbroms, handbroms - avtagbart kapell med fönster - lås - pakethållare - ringklocka - belysning - matta i lådan Maxlast 100 kg i lådan Inköpt förra sommaren för 11 000 och säljer den nu för halva priset!!
5 500 kr
Blocket.se

Lådcykel m platts för 4 passagerare

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lådcykel billigt till salu pga. flyttning. Inklusive kapell, (transparent så att barnen kan se ut) med byglar, samt 4 *3-punktsbälten, 4 10-åringar får lätt plats. Kraftigt dimensionerad och har en ram i galvaniserat stål, 7 växlar intern Shimano, förstärkta fälgar i aluminium och trumbromsar med bra bett i. Genomskinligt kapell, bänkar och selar för fyra barn, pakethållare, batteribelysning, kombilås. 1,5 år gammal. Köpt for 11.000. Kvitto medfölger.
8 000 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Hisingen

Lådcykel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Jätte fin lådcykel från 2012, använd 2 gånger så nästintill nyskick. NYTT PRIS från kr 9000,00 -> 7000,00 Svart galvaniserat ram/svart box 2 handbromsar Parkeringsbroms 6 växlad Shimano Tourney Bänk och bälte till 2 barn Kapell mot blåst och regn Lastkapell för skydd av last Lådans mått: L 95cm B 59 cm Mått 225cm L x 120cm H x 84cm B 24"hjul fram , 26" bak Nettovikt ca.45 kg Lådans maxlast ca.150kg Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7 000 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Mölndal

Lådcykel Cargobike

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer min fina lådcykel, märke Cargobike. Den är i gott skick men skulle behöva en liten vårgenomgång samt att handbromsen behöver fixas till, men är man lite händig (vilket jag inte är) så fixar man det lätt alt lämna till en cykelverkstad. Den har plats för 2 barn med bälte, och gott om plats för packning. Jag har haft den för att cykla fram och tillbaks till förskolan men nu cyklar mina kids själva. Nypris var 12095:- och den är 2 år gammal.
6 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj