Quantcast
Till salu inom: ”

gamla vattenkranar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Mora Classic (Krom) Med utlopp nedåt för dusch Klassisk stil OBS: 150 c/c Mora Classic är en exklusiv serie vattenkranar som tar tillvara de gamla designidealen med de runda och kraftiga formerna. Alla delar är tillverkade i metall, med sann Morakvalitet. Mora Classic duschblandare ger dig, förutom komfort och trygghet, detaljen som skapar helheten i ditt badrum. Keramisk tätning är standard. Modern teknik i klassisk tappning när den är som bäst.
Jaha, då sätter jag åter igen ut annons på min ett par år gamla Whirlpool tvättmaskin modell AWT 4083, som funkar utan anmärkning. Använt den i helgen så jag vet att den funkar! Man behöver ej va teknisk för att montera..En slang från vattenkran, en slang för utgående vatten och en stickkontakt i väggen, denna installation är vad som krävs, kan ses på bild! Då jag skall flytta och ej har plats säljer jag nu den, prutad och klar, hämtas omgående av endast seriösa köpare.
Alla delar tillverkade i metall Klassisk stil, med slang och handdusch OBS: 150 c/c Mora Classic är en exklusiv serie vattenkranar som tar tillvara de gamla designidealen med de runda och kraftiga formerna. Alla delar är tillverkade i metall, med sann Morakvalitet. Mora Classic badkarsblandare ger dig, förutom komfort och trygghet, detaljen som skapar helheten i ditt badrum. Keramisk tätning är standard. Modern teknik i klassisk tappning när den är som bäst. Ny i förpackning, säljs till nedsatt pris pga lagerrensning av Kakelhuset Sverige AB Frakt ingår och skickas mot postförskott
Helt ny i kartong, säljes pga ändrade badrumsplaner. Alla tillbehör och monteringsanvisning finns med. Alla delar tillverkade i metall Klassisk stil, med slang och handdusch OBS: 150 c/c Mora Classic är en exklusiv serie vattenkranar som tar tillvara de gamla designidealen med de runda och kraftiga formerna. Alla delar är tillverkade i metall, med sann Morakvalitet. Mora Classic badkarsblandare ger dig, förutom komfort och trygghet, detaljen som skapar helheten i ditt badrum. Keramisk tätning är standard. Modern teknik i klassisk tappning när den är som bäst. NyPris 4 417:- : http://www.pricerunner.se/sp/badkarsblandare-mora-classic.html
Helt ny i förpackning, inkl. Moras blandarfäste för vägg, så man kan montera även på utvändig rörinstallation. Allt säljes Superbilligt pga. flytt. Ny pris ca. 6.000:- Alla delar tillverkade i metall Klassisk stil, med slang och handdusch Mora Classic är en exklusiv serie vattenkranar som tar tillvara de gamla designidealen med de runda och kraftiga formerna. Alla delar är tillverkade i metall, med sann Morakvalitet. Mora Classic badkarsblandare ger dig, förutom komfort och trygghet, detaljen som skapar helheten i ditt badrum. Keramisk tätning är standard. Modern teknik i klassisk tappning när den är som bäst.