Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga jogersö oxelösund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Halsband

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolonistuga på hörntomt om 250 kvm, stugnr 37. Stugan innehåller allrum på ca:16 kvm, sovalkov 3 kvm. Köksdel med spis, kyl och frys. Uppvärmt uterum. Redskapsbod med diverse trädgårdsredskap. Vindförråd samt ett litet källarförråd. På tomten finns det flaggstång, jorden nygödslad. Sommarvatten både inne och ute, el finns året runt. Ca:100m från stugan finns gemensamhetslokal med toa, dusch samt samlingslokal. Arrendet till koloniföreningen är på 2400:-/år och är inbetalt för 2011. Stugan säljes i befintligt skick med inventarier, köparen måste vara skriven i Oxelösund alt centrala Nyköping. Den som köper stugan kan få färska grönsaker och färsk potatis. Pris 210 000:-/bud
Nu säljer vi våran fina kolonistuga pga husbygge. Stugan är nymålad och ligger på 400 m2 tomt, Där det finns växthus en fin gräsmatta och en damm. inventarier ingår så som gräsklippare, redskap, verktyg, möbler och tv mm. På insidan är det ryggåstak och sovloft som ger en otrolig rymd åt vardagrummet och soffhörnan. I köket finns spis ugn kyl frys micro mm. Bevattningsvatten finns framdraget på tomten och dricksvatten finns vid tomtgränsen. Medlemsavgiften är betald för i år (1800kr) Och du måste vara skriven i Nyköping eller Oxelösund.
Vi vill hyra ut våran hemtrevliga husvagn. Den står på Jogersö camping i Oxelösund som är en mysig och personlig camping med mycket bra service. Det finns ca 100 platser. Våran vagn är av modell Kabe 5.90 meter lång. Det finns 4 sängplatser, om man har små barn får det plats två i den nedre bädden, alltså 5 sängplatser. All köksutrustning finns, spis, ugn, kaffebryggare och ett extra kylskåp med frysfack i förtältet. Även en porta potti för nattliga besök. Tv och DVD-spelare. Det är ca 400 meter till havsbadet som är ett halvlånggrunt bad, utsedd till det bästa i Södermanland. Det finns en jättetrevlig restaurang som har livemusik på helgerna. Fräscht servicehus med gratis duschar och toaletter. Även reception med nybakta frallor varje dag samt det nödvändigaste och godis såklart. Uthyres söndag till söndag. Jag kontaktas endast via telefon. Obs! Vi hyr inte ut till ungdomar.
Kolonistuga i Ekebydal Mysig stuga högst upp till höger på väg 4 nummer 28. Stugan är fin invändigt och har både allrum och sovrum. På tomten finns det bla äppelträd, päronträd, vinbärsbuskar och odlingslådor. Köparen måste va skriven i Nyköping/ Oxelösund. Möbler ingår om så önskas. PRIS: 110 000:- eller BUD Vid frågor och för visning ring!! MVH Nicklas
Fin kolonistuga med mycket bra läge i Ekebydal. Tomt på 600 kvm som gränsar mot allmänning/skog med fruktträd, bärbuskar, fin gräsyta och två stora odlingslotter. Stuga på ca 30 kvm som är helt renoverad under de senaste åren med en stor inglasad altan samt altandäck. Oinrett uthus/förråd på ca 7 kvm. Stuga nr 230, väg 11 Köparen måste vara skriven i Nyköping eller Oxelösund. Prisidé 175000 kr eller bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.