Quantcast
Till salu inom: ”

gammal fungerande militär radio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Uppsala
Soffa

Örebro
Volvo 850

Hässleholm
Samsung s9

Örebro
Stereo

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Som rubriken säger en gammal vinylspelare som du även kan dra stenkakor på. kan behöva ett nytt stift... Radion fungerar som förstärkare och är fullt fungerande. kontakterna är redan bytade till jordade. högstbjudande fram till torsdag klockan 18.00 har jag dock fått ett tillräckligt bra bud innan går det då, så vila inte på hanen. det finns även en gammal jordglob till salu, samma regler men tyvärr ingen bild.
Bild 1. Den nedre är en gammal Luxor mottagare och den övre står inget på. Båda behöver nog lite uppfräschning för att de ska börja fungera. Kan inget om sådant här men ser ut som det kan fattas några rör i den övre, det nedre som det står Luxor på verkar??? komplett. Vilken standard innanmätena på de två är kan jag inte uttala mig om. Hörlurarna medföljer. Säljer dem bägge som reservdelsmottagare för 900 kr el. högstbjudande Bild 2. Har tagit reda på att manicken som syns på bild tillhört en militär transportabel markradiosändare TMR IX som både flyget och armen försågs med från år 1943. Den har tillhört en sändartyp SRA AKL 142 som är en flerkretssändare för lång och kortvåg. Det står på glaset Made in Holand Philips PB3/800. W20, 3060 Sedan har någon skrivit TMR-IX, Nr 31. LV. D. i porslinet under. Jag tror det är skickligt kraftiga grejer. Kan inte se några synliga fel på den. Säljes till högstbjudande.
(Fungerande) Militär radio med antenn och mickrofon och hörlurar 2.500 kr, eller högst bjudande. Kontaktas via mail, så ringer jag upp.
Mycket fräsch och fin Vinga 25. Årsmodell 1978. Endast 2 ägare. Min mor och far köpte snipan 2010 men säljes nu pga. av sjukdom. Trevlig dubbelruffad motorseglare/familjebåt. Perfekt för barnfamiljen då akterruffen är rymlig och likaså förpiken. Bränslesnål, ca 0,25 l/distans. Ca 6 knop marchfart. Motor nyinstallerad 2006. Motorn köptes från Militären i Karlskrona och har aldrig varit använd innan installation. Motor Volvo Penta MD17C (Diesel) 35 hk) Nytt golv i marin-playwood som monterades 2011. Nytt stort kapell som täcker hela akterpartiet, från Askeröns kapellverkstad. Inskaffat 2011. Alla dynor i nyskick. Förarsäte och dynor i sittbrunn kläddes om 2011. Diskho med tryckpump. Kyl som fungerar både med gasol och el beroende på vad man väljer. Bra skick. Tvålågigt kök i fint skick. Wallasvärmare. Toa i fräscht skick, utan tank. Spolas rakt ut. Tank finns om man vill montera in. Radio bytt och är ny sedan sommaren 2013, Högtalare i förpik samt i sittbrunn. Ett batteri helt nytt det andra i bra skick men något år gammal. Stort och rymligt båthus medföljer i grov presenning samt rejält stålkonstruktion som kan monteras ned. Rejäl båtvagn medföljer. Givetvis ingår alla förtöjningstampar, fendrar, ankare, instrument och dylikt. Båten är i ett mycket fint skick har varit servad av auktoriserad servicetekniker årligen. Båten är just nu sjösatt. Finns i närheten av Stenungssund. Segel och mast finns inte och har inte varit monterad sedan tidigare. En mycket bra och funktionell snipa. Bra båt som kan jämföras med andra likt snipor Marex, Saga mfl. Prisförslag 115 000:- Ring för mer information och bilder.
Mycket fräsch och fin Vinga 25. Årsmodell 1977. Endast 2 ägare. Min mor och far köpte snipan 2010 men säljes nu pga. av dödsfall. Trevlig dubbelruffad motorseglare/familjebåt. Perfekt för barnfamiljen då akterruffen är rymlig och likaså förpiken. Bränslesnål, ca 0,25 l/distans. Ca 6 knop marchfart. Motor nyinstallerad 2006. Motorn köptes från Militären i Karlskrona och har aldrig varit använd innan installation. Motor Volvo Penta MD17C (Diesel) 35 hk) Nytt golv i marin-playwood som monterades 2011. Nytt stort kapell som täcker hela akterpartiet, från Askeröns kapellverkstad. Inskaffat 2011. Alla dynor i nyskick. Förarsäte och dynor i sittbrunn kläddes om 2011. Diskho med tryckpump. Kyl som fungerar både med gasol och el beroende på vad man väljer. Bra skick. Tvålågigt kök i fint skick. Wallasvärmare. Toa i fräscht skick, utan tank. Spolas rakt ut. Tank finns om man vill montera in. Radio bytt och är ny sedan sommaren 2013, Högtalare i förpik samt i sittbrunn. Ett batteri helt nytt det andra i bra skick men något år gammal. Stort och rymligt båthus medföljer i grov presenning samt rejält stålkonstruktion som kan monteras ned. Rejäl båtvagn medföljer. Givetvis ingår alla förtöjningstampar, fendrar, ankare, instrument och dylikt. Båten är i ett mycket fint skick har varit servad av auktoriserad servicetekniker årligen. Båten är just nu sjösatt. Finns i närheten av Stenungssund. Segel och mast finns inte och har inte varit monterad sedan tidigare. En mycket bra och funktionell båt som kan jämföras med andra snipor. Prisförslag 99000:- Ring för mer information och bilder.