Quantcast
Till salu inom: ”

gammal radio säljes

Tidigare annonser till salu

Rabén & Sjögren. 1 uppl. 1960. 16 s. Häftad. Osprättad. 20x13cm. 35 gram. Mycket gott skick. Ur baksidestexten: FRÅN TYSTNAD TILL TYSTNAD är en lyrisk svit skriven på uppdrag av Sveriges Radio i samarbete med tonsättaren Runar Mangs. Det rör sig om ett samarbete från grunden - inte text som skrivits till färdig musik, eller musik som skrivits till en färdig text. Textförfattare och tonsättare har stycke för stycke arbetat under ömsesidiga impulser och slutresultatet skulle väl närmast kunna karaktäriseras som en modern melodram, ett försök att med nutida uttrycksmedel återuppliva en gammal och litet misskänd genre .
Bra lyrik. 1987. 143 s. Inbunden. Förlagsband. 25x20,5cm. 670 gram. Gott skick. Illustrerad. Ur Carl Magnus von Seths inledning: VÅGLÄNGDER passar som titel åt denna bok, vars redaktör är en gammal radioproducent. Men det gäller nu inte radio utan de signaler en dikt utsänder till en mottagare "på samma våglängd". Resultatet har blivit möten över bred skala. Bengt Anderberg t ex väljer en anonym egyptisk lärodikt från år 2009 f Kr, Erik Beckman en dikt av Sapfo och tar därmed ett kort steg närmare vår tid. Bo Carpelan väljer Horatius och rycker därmed än närmare. (...) Lütfi Özkök, författarnas entusiastiske vän och kollega går ett varmt tack till. Han har svarat för nästan alla bilderna.
Hej hej! Nu säljer jag min vita mobiltelefon Sony Ericsson W508 pga att jag inte har någon användning av den längre. Det är 3,2 megapixels kamera, Bluetooth, Radio, Mp3-spelare och mycket annat bra! Den är lite mer än ett halv år gammal, kvitto finns! Laddare, USB-kabel och USB adapter ingår. Jag har varit väldigt nöjd med den, den är i ett gott skick och funkar perfekt! Jag köpte den för 2095 kr och nu säljer jag den för 1000 kr!
Säljer nu min LG GD900 för jag har köpt en ny. Mobilen är mindre än ett år gammal. Köpte den för c:a 4400kr. Kvitto och låda med alla tillbehör finns kvar. Mobilern har alla de nya finesser tex radio, 8megapix kamera, wi-fi, touch skärm m.m Den är också lite rolig för den har en skjutlucka som är genomskinlig som inte är knappar på utan touch. Nu ligger mobilen bara och skräpar så därför säljer jag den billigt. 999 eller högstbjudande!
Merceders230 kompressor 190hk. plåtcabb.radio med cd växlare. klimatanläggning. antispinn. antisladd. eluppvärmda säten. telefon mont. (gammal). bilen är sänkt från fabriken. bilen är sörvad och besiktad och skattad. Extrauppgifter Märke: Mercedes-Benz Drivhjul: Bakhjulsdriven Modell: SLK 230 Kompressor Hästkrafter: 193 Hk I trafik: 1999-08-26 Motorstorlek: 2295 cc Biltyp: Cab CO2-utsläpp: - Färg: Svart