Quantcast
Till salu inom: ”

gammal gunghäst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer loftsängen då dottern äntligen går med på att göra sig av med spis, gunghäst och andra ting som bara skapat oreda. Sängen från IKEA, ca 2 år gammal. Faktiskt har jag ihoplockningsmanualshäftet kvar. Alla skruvar (utom 1) är i bra skick. Vill ha 700 spänn för sängen. Prutar du kostar den 800 kr. Mått: 200X90 cm Madrass medföljer till extrakostnad på 300 kr. 400 kr om du prutar. Sängen är stålgrå.
Säljer följande: En gunghäst som är ett par år gammal men knappt använd och i bra skick. Den har en knapp i vardera öra som gör att den spelar en visa samt vickar på huvudet, "medarna" är av plast - 250 kr. En saccosäck med prinsesstema, knappt använd och i bra skick - 50 kr. Ett bord med en stol i samma prinsesstema som saccosäcken. Bordets diameter är ca 60 cm. Välanvänt och med visst slitage - 100 kr. Sakerna finns i Johanneberg och kan hämtas i princip vilken kväll som helst.
Fin retro barnstol 400 SEK (dynan ingår) gammal klassisk retro design som går att göra om från matstol till stol med lekbord/brickbord Gammal fin vintage barnsäng / växasäng 900 SEK Yttermått: längd: ihopfälld 83 cm o utdragen ca 142 cm bredd: 65 cm höjd: högsta punkten på ramen 90 cm (madrass ingår men sängkläder ingår ej) Retro gunghäst 50 SEK Gungälg 100 SEK Alla priser gäller vid avhämtning
Gåstol från Bozz, 300 kr. Jätterolig med melodier och lampor (går att stänga av om man vill). En knapp är dock trasig, annars i fint skick! Gammal men fin gunghäst, 60 kr. Badstol Swimpy Bamse. Använd ett par gånger. 0-11 kg. Badstol 123. Oanvänd. 11-15 kg. 150 kr för båda. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.