Quantcast
Till salu inom: ”

gammal gungstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer en super charmig gammal gungstol med snidade pinnar och ben pga av platsbrist. Målad i svart matt heltäckande färg, orginalfärg vit/grå. Då den är slipad och ommålad så är den inte helt slät, lite charmigt gropig på sina ställen men det gör den bara ännu charmigare. Skulle tippa att den är från ca 1920 talet. Pris 500 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Denna fina gungstol hoppas jag kunna gå vidare till någon som har plats för den. Stolen är handgjord och väldigt gammal. Trots att den är sparsamt använd skulle den behövas målas om. Gungstolen har varit älskad av unga, såväl som gamla medlemmar i min familj och är väldigt tålig, därav välsnickrad! För 400 kronor säljes den till en köpare som själv ansvarar för hämtning och transport från min bostad.
Säljer nu våran babysitter av märket Fisher Price. Den har vibration under rumpan som är väldigt sövande för babyn. Samt att det spelar en melodi när man drar i leksaken i mitten. Används liggande från 0-9 månader sen kan den användas som gungstol upp till 18 kg. Vi har haft mycket nytta av den. Den är i nyskick ca 10 månader gammal. Inga fläckar. Nypris ca 1000kr BVSA!