Quantcast
Till salu inom: ”

gammal postcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ACCUPHASE A-47

Västra Götalands län
F

Tidigare annonser till salu

Gammal Postcykel i bef skick Småfix finns, beror på vad du tycker ska bytas ut, dock är allt kvar. en del skruv/bult är redan bytta (inte av mig) köpte så och tänkte göra det men pga brist på tid och motivation. Säljs till någon som är mer intresserad. istortsett 98-99% Original? Postverkets cykel! Hög Nostalgi-faktor! BUD och Endast Mail! Skriv bud - mobilnr och resten tas på plats. (ledsen, bilden togs med mobilen, men objekten syns iallafall)
Gammal postcykel, Monark säljes. Kanske inte den snyggaste cykeln men den är extremt praktisk o fantastiskt bekväm att cykla på, dessutom går den lätt att få snygg för den som vill. Sätt en låda på hyllan o du kan storhandla med den här cykeln. Cykeln har "bromsväxel", dvs att man trampar till bakåt en gång för att växla. Cykeln har 2 växlar. Bra däck o nya slangar. Maila för mer info o fler bilder.
Hej. Har en fin ny/gammal postcykel till salu och det som är nytt är ringklockan, fotstödet, sadeln, handtagen på styret. Postcykeln är målad i ljusgrå. Framdäcket är i bra skick, men inte bakdäcket. Allt annat på cykeln funkar. Det som följer med till postcykeln är: Ny bakdäck och ny innerslang Cykelpump 2st reflexer till båda däcken Pris: 2000:- ( lite billigare vid snabb affär ) Bara seriösa får höra av sig och jag nås endast på telefon.. LÅNAD MAIL..!!
Önskar köpa en 28-tums herrcykel med stor ram. typ gammal militärcykel , eller postcykel
ring och ge ett pris.. Rolig gammal postcykel