Quantcast
Till salu inom: ”

gammal skolbänk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Inmurade
F

Tidigare annonser till salu

Jag letar efter: En gammal skolbänk där bordet sitter ihop med stolen, samt ett lock med förvaring i bordet. Viktigt att den är gammal. Skicket är obetydligt då jag kan tänkas renovera den. En gammal fullstor kista där locket är plant. Vill kunna använda det som vardagsrumsbord. Viktigt att även den är gammal. Skicket är obetydligt även här. Rimligt pris i Dalarna! Vänligen hör av er på tel eller mail. Bilder på föremålen mottages gärna på mailen.
Gammal fin skolbänk som behöver lite extra kärlek. Färg, slip papper eller bara som den är. 300:- Tre vitmålade ek stolar från Ikea. Och tre utan färg Otroligt sköna, kan slipas och få tillbaka ytan i ek eller piffas till m lite ny färg och tyg. 300:- för alla 3 i en färg eller 500 för alla 6 Vackert soffbord i massiv ek. 500:- En resårmadrass från Ikea, knappt använd då det var felköp, madrassen är fast och har måtten 80*200 Säljer den för 350
Svartmålad gammal skolbänk. Vit inuti. (B)64x(H)68x(D)57 cm. Pris 300 kr Lampor med skärmar. (H) 61 cm inkl. skärm. Pris 60 kr/st eller båda för 100 kr Vitt skåp med 3 flyttbara hyllplan samt en låda. Tyg utbytbart. (B)44x(H)130x(D)34 cm. Pris 400 kr Vackert pelarbord märkt CJ Andersson. (B)100x(H)75x(D)59 cm. Pris 300 kr Ring helst. Kollar sällan mailen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En helt fantastisk skolbänk. Gedigen med mycket charm och en historisk lockelse. Gammal. Ett pennfack och hål för bläcket. Krok på sidan av bänken. Höjd; 73 cm, Bredd; 65 cm, Djup; 57 cm. OBS OBS OBS!! Denna produkt kan bara köpas via vår hemsida eller i vår butik. Om produkten inte finns på vår hemsida så är den såld, och vi har inte hunnit ta bort denna blocket-annons.