Quantcast
Till salu inom: ”

gammal skruv pall säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampor

Umeå

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu mitt gamla Rogers set, då jag varken har plats eller tid för det. Hoppas på ett nytt hem åt det och att det gärna är hos ett Rogersfan som kan uppskatta dessa trummor. Vad är det då jag vill sälja? Jo det är ett Rogers Big-R set. -Kagge med två hängande pukor, samt en fristående golvpuka. -Virveln är en Rogers Dynasonic COB -Cymbalerna är inga märkvärdigheter det är en 14" hihat, 16" crash och en 20" ride. Några av stativen är rodgersgrejer. -Självklart slänger jag med pallen i paketet. Har fått ett uppskattat värde på det hela på 5000:- men pga. att det är slitna skinn och några skruvar som saknas så vill jag ha 3500:- OBS. Jag säljer allt eller inget. Kommer inte sälja av det i delar.
Tama HT530 - Wide Rider. MC-modell av högsta kvalité, ca 3 år gammal. Fint skick. 600 kr Tama Iron Cobra - Rolling Glide. Ca 4 år gammal men sparsamt använd och gnisselfri. Fint skick och ett väldigt fint hardcase medföljer. 700 kr Gibraltar flat base hi-hatstativ. Skruv till memory lock och clutch saknas, annars i god kondition. Ca 5 år gammalt men sparsamt använt. 400 kr Fler bilder kan skickas. Eventuell fraktkostnad står köparen för.
Gammal steg pall i behov av lite kärlek. Har några färgstänk, skruvar saknas på nedersta steget. Fö fin. Saknar klisterlappen under men jag har fått bekräftat att det är en original awab av rn äldre herre som är kunnig i frågan. Hade tänkt göra något kul med den skälv men har inte tiden... Maila el sms:a. Priset kan diskuteras ngt vid snabb och smidig affär.
Säljer en pellets brännare px21 med tillhörande magasin och skruv. 5 år gammal. Nypris 28000.-, pris nu 8500.- 1 pall och 13 säckar pellets ingår. Det enda du behöver är en panna!
Super charmig gammal hög pall med patina i industristil. Märkt Grythyttans stålmöbler under sitsen. Gröna stålben och mörkröda "fötter". det finns en pytteliten spricka precis vid en av skruvarna på sitsen. Men inget som stör. (se bild) höjd 64 cm