Quantcast
Till salu inom: ”

gammal skruv pall säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pottskåp

Alingsås

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu mitt gamla Rogers set, då jag varken har plats eller tid för det. Hoppas på ett nytt hem åt det och att det gärna är hos ett Rogersfan som kan uppskatta dessa trummor. Vad är det då jag vill sälja? Jo det är ett Rogers Big-R set. -Kagge med två hängande pukor, samt en fristående golvpuka. -Virveln är en Rogers Dynasonic COB -Cymbalerna är inga märkvärdigheter det är en 14" hihat, 16" crash och en 20" ride. Några av stativen är rodgersgrejer. -Självklart slänger jag med pallen i paketet. Har fått ett uppskattat värde på det hela på 5000:- men pga. att det är slitna skinn och några skruvar som saknas så vill jag ha 3500:- OBS. Jag säljer allt eller inget. Kommer inte sälja av det i delar.
Gammal steg pall i behov av lite kärlek. Har några färgstänk, skruvar saknas på nedersta steget. Fö fin. Saknar klisterlappen under men jag har fått bekräftat att det är en original awab av rn äldre herre som är kunnig i frågan. Hade tänkt göra något kul med den skälv men har inte tiden... Maila el sms:a. Priset kan diskuteras ngt vid snabb och smidig affär.
Säljer en pellets brännare px21 med tillhörande magasin och skruv. 5 år gammal. Nypris 28000.-, pris nu 8500.- 1 pall och 13 säckar pellets ingår. Det enda du behöver är en panna!