Quantcast
Till salu inom: ”

digitalt trumset yamaha dtxplorer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Badrumsvåg

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

"Nytt" trummset säljes. Mycket litet använt. Skyddsplasten fortfarande kvar på pedalerna. Trummstockar medföljer liksom höj- och sänkbar pall. Koppla in hörlurar - perfekt för dig som inte vill störa familj och grannar...eller om du vill höras - koppla in en förstärkare. Går att ansluta MP3-spelare för att "spela med" i låten. 192 olika ljud, 32 olika trumset, 22 olika låtar att spela med i, spara 10 olika egna favoritinställningar, slå på metronomen för att lättare hålla takten. Mycket fint skick!
Hej jag säljer nu mitt digitala trumset. Det är ett Yamaha DTxplorer med trumstol. I stort sätt oanvänt och i mycket bra skick. nypris: 5995:- Trumstolen ingår i köpet och säljer allt för 4000:- (Pris går att diskutera) Allt fungerar perfekt och jag säljer det på grund av att jag tappat intresset och behöver pengar till sommaren. Skriver ni ett e-mail antar jag er som oseriösa köpare därför ska ni ringa om ni är intresserade.
Mycket bra fungerande digitalt trumset av märket Yamaha. Betalade 5999 kr för trumsetet när jag köpte det nytt på musikbörsen. Som tillbehör har jag köpt till en dubbelpedal i märket Big Beat för 1799 kr (självklart finns enkelpedalen som medföljde trumsetet kvar) samt ett par Pioneer-hörlurar för 499 kr. I priset medföljer: Komplett trumset Big Beat dubbelpedal Ett par Pioneer hörlurar Ett par trumstockar
Säljer mitt digitala trumset pga att jag tappat intresset. Som ni ser på bilden så är till och med plasten på pedalerna kvar. Har skött om trummorna mycket väl och har inte använt många gånger. Inga defekter eller repor. Trumsettet kommer med 32 olika kits, 22 olika songs. Man kan ställa in olika beats och takter med ett s.k. "tap" system där man kan öka/sänka takten och lära sig köra i takt. Trummorna passar både nybörjare som proffs. Trumpinnarna ingår, Dynabeat 5B. Ev pris 3800:- men kan diskuteras.
Digitalt trumset, komplett utan brister och fel. Perfekt för den som vill spela utan att störa sin omgivning. 32 förprogrammerade trumset. Möjlighet att själv konfiguera sina egna trumset. Metronom med olika hjälpsystem för olika övningar. Möjlighet att välja bland flera olika inbyggda bakggrundslåtar att spela till eller att koppla till en extern källa såsom mp3-spelare, iphone etc... Medföljer: Pall "Mapex" Dubbelpedal "Tama HP300TW" Hörlurar "JTS HP-535" Trumpinnar, samt manual. Jag är enda ägaren till utrustningen och har köpt den butik för 8195:- (Februari 2011, kvitto finns)